Мъжки момичета: Ваня и Неда

Господа до мозъка на дивашките си кости
Мъжки момичета: Ваня и Неда

Много мъже са правили опит да класифицират различните типове жени, които бродят по широкия бял свят. Понякога почти са успявали, но доста по-често са се проваляли или просто са изчезвали безследно, както се случи и с несретника Александър Христов.

Така или иначе, никога не съм се натъквал на обективно и акуратно описание на вида "жена, пишеща в сайт за мъже". Защото ние тук може и да си говорим за мъжки момичета, но повечето от вас дори и не подозират, че някъде там има дами, които всеки ден трябва да се абстрахират от половата си принадлежност и да препасват един... да минават под дъгата, ако мога така да се изразя.

Това "някъде там" в случая си е баш тук. С голямо страхопочитание и немалка доза шок бих искал да ви представя моите колеги Ваня и Неда. Те представляват една немалка част от популацията на спиртосания тестостеронов маймунарник, известен още като div.bg. Едната от тях ме е надпивала, а другата ми е чупила китката на канадска борба. Видеото е монтирано така, че да ви бъдат спестени кадрите на насилие, нецензурна реч и някои естествени, но недотам обществено приемливи физиологични процеси.

Оцелелите могат да заповядат във фейсбук страницата ни, където по изключение ще раздаваме алкохол и кифли... с мармалад. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 15.03.2013 | 22:27
    Прекрасни хора! Като порасна, искам да стана като вас!
  • 1
    от Не е посочен | 15.03.2013 | 22:27
    Колко сте прекрасни, Неда и Ваня! Когато порасна, искам да стана като вас!

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април