Кучето на Джордж Клуни и Стейси Киблър на спа ваканция

Четириногият приятел също имал нужда от релакс приключения...
Кучето на Джордж Клуни и Стейси Киблър на спа ваканция

Айнщайн. Така се казва домашният любимец на Джордж Клуни и Стейси Киблър. Виждате сами: той е един красив (и вероятно – умен) черен кокер шпаньол, който открай време се ползва със специални привилегии в дома на американския актьор.

Според различни източници пък, миналия петък звездното куче за пореден път се отдало на релакс удоволствия. Това станало по време на лятната ваканция на Джордж и Стейси в частното имение на Клуни край езерото Комо, Италия.

Говори се, че Айнщайн прекарал свободните си часове в мързеливо излежаване на слънце и в забавна разходка с лодка. Освен това, сладурът се посветил на няколко особено приятни процедури в местния "козметичен" салон за кучета, между които: успокояваща нервите баня, модерна подстрижа и... масаж!

justjaredАко вече му завиждате обаче, нека ви кажем, че кокерът на Клуни не винаги е бил толкова щастлив и обгрижван.

Преди да бъде осиновен от актьора, четириногият приятел живеел в приют за бездомни животни. И забележете – бил с наднормено тегло, с куп здравословни проблеми и адски нещастен. После Джорджи го открил и го спасил от мъките...

Разбира се, това не е първата щастлива кучешка история в Холивуд. Звездите са известни с практиката да полагат изключителни грижи за домашните си любимци, а често – даже прекалени :)

Що се отнася до Айнщайн, пожелаваме му да е жив и здрав и да продължава да се радва на живота с пълни шепи...

Съветът ни е да последвате примера му. Нещо повече, ако скоро не ви осинови холивудска знаменитост, опитайте се сами да си осигурявате релакс удоволствия...

Защото, сигурни сме, за разлика от животните, хората определено имат нужда от такива :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април