Кога мъжът е готов да предложи брак

Ако се опитвате да убеждавате вашия партньор да се ожени за вас, имаме една добра и една лоша новина
Кога мъжът е готов да предложи брак

Още по темата

Мъжете и брака... Ако се опитвате да убеждавате вашия партньор да се ожени за вас, имаме една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че вече можете да престанете с манипулациите, сладките приказки и натиска за предложение за брак. Лошата новина е, че не бихте могли да направите нищо, за да ускорите този процес, което разбира се не означава, че никога няма да се случи. Мъжете са способни да обичат, също както жените, но имат биологичен часовник, който ги напътства кога да задълбочат отношенията с жената до себе си и да предприемат сериозната крачка. Бъдете сигурни, че няма да го направят нито миг по-рано, дори и да сте най-хубавото нещо, което им се е случвало в живота. В случай, че сте нетърпеливи да се омъжите, най-добре потърсете някой друг, който няма да се нуждае от убеждения, за да падне на коляно с пръстен в ръка.

Когато ергенския живот им омръзне

Според проучване, обхващащо 2500 мъже на възраст между 17 и 70 години, тези, които са готови да сключат брак са се наситили на живота във всяко едно отношение. Бурните нощи, шумните компании и красивите момичета вече не им доставят чак такова удоволствие. Те предпочитат семейния уют в приятната компания на своята половинка.

Финансова независимост

Биологичният часовник на мъжете тиктака по различен начин от този на жените. Повечето от тях наблягат на финансовата независимост, преди да създадат семейство.

Когато той е готов да стане баща

Мъжете са готови за брак, когато започнат да гледат на децата с копнеж и мечтаят да създадат свое собствено дете с избраницата на живота си. В повечето случаи, те встъпват в брак между 28 и 33-годишна възраст. Част от тях вдигат възрастовата граница на 30-36 години, но след 37-мата година шансовете за брак рязко спадат. Вероятността да останат ергени след навършване на 43 години е много по-голяма.

В косвената роля на съпруг

Ако вашият партньор започне да се държи като ваш съпруг, то скоро очаквайте той да предприеме важната крачка и да ви предложи брак. Ще прави общи планове за вас двама, неговите приятели ще са и ваши, ще познавате цялото му семейство, а той във вашето ще се чувства като у дома си. Ще ви остави да вдигате телефона, вместо него. Ще направи място в гардероба си за вашите неща и всичко това ще е резултат от неговите чувства.

Ако не се чувствате сигурни във вашата връзка, обърнете внимание на начина, по който се държи мъжът до вас и по който говори за бъдещето ви. Ако ви дава напразни обещания, които дълго след това или изобщо не изпълнява, ако се противопоставя на всички разговори, свързани с общото ви бъдеще, бъдете сигурни, че перспективите не са никак добри. Бъдете честни с него и му споделете как се чувствате, за да сте наясно има ли смисъл да полагате усилия в тази връзка.

Той няма намерение да се ожени за вас ако:

Неведнъж е споделял, че няма намерение да се обвързва с брак. В този случай е по-добре да продължите напред, защото единствено ще си изгубите времето в напразни очаквания;

Действията му са финансови незрели, то със сигурност разсъждава в единствено, а не в множествено число, като на първо място поставя себе си;

Приятелите му търпят подигравки за това, че са женени;

Често ви кара да плачете и това не са сълзи на радост, а на огорчение.

ключови думи:
брак предложение

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май