Ким Кардашиян: Страхотно е да си бременна!

Всички ти помагат, любимият ти мъж те смята за секси и на всичкото отгоре можеш да си пълнееш на воля
Ким Кардашиян: Страхотно е да си бременна!

Ще ме извините за сравнението, но в шестия месец от бременността си реалити звездата Ким Кардашиян прилича на голямааааа торта ;) А жълтите медии отвъд Океана не се уморяват да ѝ го напомнят с дразнещи коментари и с адски компрометиращи снимки. 

То е ясно, че на мадамата никак не ѝ е приятно редовно да обсъждат разширяването на ханша ѝ, но се опитва да си дава вид, че изобщо ни ѝ пука.

Даже в едно от последните си интервюта за E!News красавицата заяви, че се чувства страхотно в този период от живота си.

"Когато си бременна, всички са хипер внимателни към теб, втурват се да ти помагат за всяко нещо, обгрижвана си постоянно", сподели мацката. Освен това любимият ѝ мъж Кание Уест смятал за секси трансформацията в тялото ѝ.

Ким призна, че не харесва едно-единствено нещо: това, че вече не консумира т. нар. джънк фууд. Налага ѝ се да залъгва глада със здравословни алтернативи – моркови и целина, например.

Ех, че проблем, разбираш ли!

Иначе, реалити звездата продължава да държи на модния си външен вид и независимо от промяната във фигурата си, продължава да носи къси поли и рокли по тялото. А обувките на високи токчета са просто задължителни ;)

857625justjared

Как да не се радваш на бременността!    

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май