Какво харесвате в нея?

Личните ви предпочитания ще ви разкрият интересни неща за вас
Какво харесвате в нея?

Забелязвате първо големите ѝ гърди? Или пък дупето ѝ? Мечтаете за безкрайните ѝ бедра?

Какво харесвате най-много в жените не е просто подсказка за това дали сте държали плакат на Памела Андерсън или Хедър Локлиър над леглото си като тийнейджър. Всъщност, експертите в секса твърдят, че вашите предпочитания спрямо женската фигура издават какъв е стилът ви във връзки... и нейният.

Очи

Скрит смисъл: Вероятно си мислите как очите ѝ казват: "Искам те", но подсъзнателно си мислите за бебета. Изследване показва, че мъжете със сини очи са по-склонни да бъдат привлечени от жени със сини очи.

Защо? Ако двамата родители са със сини очи, то и детето им ще има такива. Това от своя страна изпълва със задоволство таткото, тъй като неговата "синя" линия е продължена.

Стратегия за флиртуване: Гледайте я настойчиво и продължително. Ако и тя задържи погледа си върху вас по-дълго време, значи е отворена за флирт и свалки.

Гърди

Скрит смисъл: Ако си падате по по-малки гърди, сте по-склонни да се установите. Изследване от миналата година, в което на група мъже били показани 5 размера гърди, разкри, че тези, които си падат по по-големия бюст, предпочитат неангажиращи и краткосрочни отношения. Според психолозите афинитетът към малките гърди е присъщ за господата, които търсят по-важни неща у една жена от физическите дадености, които са индикация за по-сериозни намерения спрямо нея.

Как да се отнасяте с малките гърди: Големите гърди са по-малко чувствителни от малките, така че ги докосвайте нежно.

Извивки

Скрито значение: Учени изследвали реакцията на мъже, които оглеждали снимки на жени. Направило им впечатление, че господата се фокусирали върху физиката на образите, определяйки тяхната атрактивност. Причината: Отново еволюцията влиза в сила и по-точно – мъжете подсъзнателно преценяват дали жената срещу тях ще бъде добра майка. Дамите с по-едри бедра и тънък ханш по-малко се разболяват и по-лесно зачеват.

Най-добрият комплимент, който може да ѝ направите: Избягвайте да конкретизирате коя част от тялото ѝ харесвате най-много. Тя ще се чуди защо не ги харесвате всичките. По-добре изберете нещо обобщаващо като например: "Тялото ти много ме възбужда!"

Тялото ѝ и само тялото

Скрито значение: Ако нейното лице въобще не представлява интерес за вас и се фокусирате изцяло единствено върху тялото ѝ, то вие още сте далеч от идеята за сериозна връзка и семеен живот.

В скорошно изследване 51 % от мъжете огледали телата на жени, след като трябвало да изберат партньорка за краткосрочна връзка. При задание за избор на половинка за сериозна връзка, тялото предизвикало първосигнален интерес у едва 25 % от участниците.

С

ъвет: Ако се вълнувате от тялото ѝ повече от всичко друго, по-добре флиртувайте с жени, които са на вълна "секс за една вечер" или кратък флирт. Развихряйте въображението си на техен терен, а не ги водете у дома.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април