Как да танцуваме добре

С няколко бързи съвета
Как да танцуваме добре
inm

Едва ли ще спра да ви повтарям, че танците са абсолютно възможна мисия. Просто трябва да си ги причинявате постоянно. Нещо повече, необходимо е те да отговарят на темперамента ви, за да ги практикувате с желание и с ентусиазъм.

Така че бързо скачайте на дансинга и покажете на какво сте способни :) Междувременно, може да обърнете внимание на ето тези няколко съвета за винаги успешни денс приключения.

Попаднах на въпросните препоръки в Мr Porter огромна онлайн платформа за продажба на дрехи и аксесоари за мъже.

Е, наставленията са насочени главно към мачовците, но, според мен, могат да свършат перфектна работа и на дамите.

Да ги видим:

  • Когато танцувате, движете цялото тяло, а не главата само :) В противен случай това, което правите, трудно ще бъде прието за танц. Не, че е лошо човек да притежава мобилни уши, очи и нос, но на дансинга други умения са от по-голямо значение.
  • Ако сте решили да се отдадете на денс вечер, по-добре не прекалявайте с алкохола. Ясно е защо: спиртната течност може да ви направи по-смели, но, едновременно с това, има потенциал да се отрази негативно върху координацията. Не искате движенията ви да изглеждат още по-смешни и неконтролируеми отстрани, нали?
  • Кавалери, стига сте въртели дамата си наляво-надясно! Това няма да компенсира липсата на танцувални умения във вас, даже обратното. Да не говорим, че има опасност да изтървете половинката си, което никак няма да е добър коз в по-нататъшното развитие на взаимоотношенията ви.
  • Не се правете на гимнастици – особено когато не умеете до съвършенство движенията, които искате да покажете. Имате една цел: следвайте ритъма :) Ако успеете да я постигнете, значи може да бъдете абсолютно доволни от себе си.

Е, искрено се надявам, че тези съвети ще са ви от полза. Задължително изгледайте и видеото, което са подготвили от Мr Porter във връзка с темата. Освен забавно, то е и доста поучително: 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април