Как да разпознаете любовта от пръв поглед?

Как да разпознаете любовта от пръв поглед?

Любовта от пръв поглед... Всички сме чували за нея, но дали сме я изживявали поне веднъж? Ако сте преминавали през тези емоции, то няма съмнение, че сте романтична личност, защото за повечето хора, тя съществува само във филмите и романите.

Но романтиците забелязват много неща, а любовта от пръв поглед трудно би ги пропуснала. Кои са сигурните знаци, че вие сте преживели тази магия, вижте в следващите редове.

1803723

Пеперуди в стомаха

Всеки, който е бил влюбен е усещал пеперуди в стомаха. Любовното гъделичкане може да се прояви и в онези моменти, в които любовта ни е от пръв поглед. Тялото ни увеличава синтеза на адреналин за много кратко време. И ако личността от отсрещната страна наистина силно ни е впечатлила, това ще са наистина много силни пеперуди в стомаха.

1803720
Нервност

Нервността и любовта са свързани, особено в онези моменти, когато се влюбваме от пръв поглед. Освен пеперудите в стомаха е възможно да почувствате повишено изпотяване, ръцете ви да потрепват леко, а понякога и колената ви омекват. Въпреки че сте силно запленени, определено присъствието на интересния обект повишава вашата бдителност, пулсът се ускорява.
1803722

Как да разпознаете любовта от пръв поглед?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/za-da-se-razbirame/2016/11/05/kak-da-razpoznaete-liubovta-ot-pryv-pogled.321047?utm_source=facebook&utm_campaign=vm_group&utm_medium=post

ключови думи:
любов разпознаване

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април