Как да го накарате да се влюби?

Как да го накарате да се влюби?

Очи в очи Очите

са отражение на душата. Само по погледа можете да разберете много и за най-затвореният и стеснителен човек. Но ви съветваме не да четете по очите, а да общувате с тях. Любимата ни, 100% действаща тактика за прелъстяване е "влюбеният поглед". Учените са установили, че през по-голямата част от разговор между двама влюбени те се гледат право в очите. Колкото и да ви се струва пресилено и странно, ако наблегнете на точно такъв тип влюбени погледи, човекът отсреща ще бъде неустоимо привлечен от вас. Гледайте мъжа пред себе си нежно, следете устните му, усмихвайте му се... Благодарение на свойството на човешкия мозък да работи с подсъзнанието, съвсем скоро той ще започне да се увлича все по-силно по разговора, по гласа ви, по вас самите.

1845180

Запомнете, че имате цена

Психолозите са категорични, че колкото по-често избранникът ви вижда в компанията на други мъже (неговата единствена конкуренция), толкова по-привлекателна ще изглеждате в очите му. Оказва се, че общуването с представителите на другия пол ви прави по-ценна в неговите очи. Но не забравяйте, че за другите трябва да бъдете недостъпна! Не прекрачвайте границата на обикновения флирт. Най-интересното оставете само за Него!

1845182

Колкото по-малко, толкова повече

Ако от време на време кокетно страните от мъжа, ще задействате ловния му инстинкт. По този начин ще породите у него особено чувство на зависимост към персоната ви. Представете си, че сте вкусен десерт, а мъжът човек, който дълго е бил на диета. Привлечете го силно, а след това за миг го игнорирайте. Реакцията му няма да закъснее. Ще видите колко е просто. В началото прекарвайте максимум време заедно (срещи, разходки, кино), намерете колкото може повече общи интереси. Усетите ли в него прицнаци на свикване, изчезнете за седмица-две. Ако звъни, не вдигайте веднага, ако ви изпраща съобщения, отговаряйте по-сдържано. След като приключи предизвикателството, веднага се съгласете на среща и на нея бъдете също толкова мили, весели и сексапилни, както преди.

1845184

Бъдете за него награда

Условно, жените се делят на две категории - на грижливи и услужливи и на трудно достъпни. За да накарате мечтания мъж да се влюби във вас, трябва да престанете с отчаяните опити да му се харесате. Позволете му да ви спечели. Първо, бъдете кокетна и привлекателна, но не обещавайте прекалено много. Нежна целувка или леко докосване карат кръвта на мъжа да закипи. За секс на първа, трета и дори десета среща не бива и да става дума. През първия един месец от романса ви, в главата на мъжа се въртят освен нагона, така също и мисли за това колко достоен и великолепен човек сте. Не забравяйте, че сте НАГРАДА, а не лесен улов! Второ, подхвърлете му предизвикателство от типа на "никога не се влюбвам" или "трудно може някой да ме съблазни". Ще видите как неговото его ще го хвърли в борба за постигане на целта - да ви спечели. Такава е природата на мъжете - да завоюват трофея си.

Научете се да пиремате комплименти

Бъдете уверени и самодоволни. В отговор на комплимент, че сте красива, умна или талантлива, не гледайте в земята, а благодарете със съмочувствието, че знаете това. Още по-добре ще е, ако отговорите с усмивка и блестящ поглед.

1845183

Вие сте неземно привлекателни и обаятелни

Най-важната любовна тактика е да бъдете уверена в себе си и да осъзнавате своята привлекателност. Именно такива жени излъчват особена светлина, към която мъжете се стремят. Прическа, рокля и женствен аромат не са достатъчни. Балансът на хормоните в нас също играе роля за доброто самочувствие, както и стойката и позитивните мисли.


ключови думи:
влюбване начини

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април