Зоуи Дешанел не харесва слабите актриси

Има защо :)
Зоуи Дешанел не харесва слабите актриси

Казвала ли съм, че Зоуи Дешанел е любимата ми актриса? Е, сега ви казвам. Харесвам я по много причини.

На първо място, играе все в шантави роли и го прави абсолютно непринудено. Да прибавя още, че е красива и винаги усмихната – такава, каквато се опитвам да бъда самата аз през по-голямата част от времето :)

И трето, Зоуи се грижи за здравето си, което е чудесно. Във връзка с това, в скорошно интервю за списание Glamour, сладураната сподели нещо много интересно. Каза, че наблюдава притеснителна тенденция сред колежките си.

"Има много слаби актриси измежду нас – прекалено слаби, нездравословно слаби, за което определено не са виновни само тренировките по пилатес.

Ако аз отслабна 6 килограма, например, ще изглеждам като тях - ужасно, защото съм прекалено дребна. А какво да кажа за младите момичета? Трябва ли да изглеждаме така, за да сме успешни? Не мисля. За да си пробиеш в Холивуд, не е нужно да си анорексичка", смята Зоуи.

Харесвам позицията ѝ, както и факта, че не се страхува да я споделя открито. И макар че външният вид често отваря много врати, със сигурност не е единственият шанс за успех. Да не говорим, че човек пак може да изглежда добре, без да е слаб :)

Доказателството е самата Зоуи.

Не е ли чудесна? 

792080justjared

792084justjared

792083justjared

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май