Зодиите, с които имаме най-голям шанс за щастлив брак

Зодиите, с които имаме най-голям шанс за щастлив брак

Овенът е пламенна зодия. Голям минус при тях е, че не приемат чуждото мнение, но са изключително обаятелни и привлекателни за срещуположния пол. Тези представители на зодията имат нужда от по-отстъпчиви партньори, които да не обръщат внимание на избухливостта на овена. Най-подходящите са Близнаци и Стрелец. С Везни биха имали страхотно начало на отношенията, но след време ги чака провал. С Телец и Дева връзката ще е малко странна и скучна. Не се препоръчва връзка с Козирог, Водолей и Скорпион.

 
Телците са една изключително интересна и загадъчна зодия. Като цяло са естети и ценят красивите неща. Добрите обноски и възпитание са изключително важни и не е никак лесно да се спечели сърцето на телеца. Приятна, но не особено вълнуваща връзка ще имат с Рак и Везни. Пасват си отлично с Козирог, Дева и Риби. Със Скорпион и Лъв могат да имат хубава краткотрайна връзка и до там. Не се препоръчва обвързване с друг Телец, Близнаци и Стрелец.
 
Близнаците често са възприемани като двулични и лицемерни, но това съвсем не е така. В тях живеят няколко личности и те умело избират най-хубавите черти. Близнакът е енергична и находчива персона, която търси най-доброто за себе си. Пасват си перфектно с Лъв, Водолей и Овен. Малко по-трудна, но все пак възможна, е връзката с Везни и Стрелец. Пълна катастрофа ги чака с Козирог, Рак, Телец и Риби.
 
Раците са едни от най-романтичните зодиакални знаци, но за съжаление често страдат от любовта. Когато са влюбени не виждат нещата реално, а такива каквито им се искат да бъдат. Раците трябва да се насочат към чувствителни партньори, които да са на една вълна с тях. Такива са Скорпионите и Рибите. Приятна връзка ще имат и с Телец и Лъв.Не бива да започват сериозни отношения с Дева, Овен и Близнаци.
 
Лъвовете са едни от най- великодушните, уверени, динамични и умни представители от зодиакалния знак. Имат нужда често да им се напомня колко са способни и незаменими. Идеално си пасват с Близнаци, Дева, Везни и Стрелец. С малко повече усилия, нещата може и да се получат с Рак и Скорпион, стига обаче Скорпионът да потиска ревността си. Нещастна ще е връзката с Овен, Водолей и Козирог.
 
Девите са умни и находчиви, но често са самотни. Имат нужда от човек, който да ги стимулира. Партньорът им трябва да е доста търпелив и дипломатичен. Хубава връзка ще имат с Лъв, Козирог и Телец, но с Телците ще са нужни малко повече усилия. С Овен шансовете са петдесет на петдесет, зависи дали Девата ще успее да приеме импулсивността му. Лоша ще е връзката с Везни, Рак и Стрелец.
 
Везните са много изтънчени, естетични и търсещи хармония и красота във всяко нещо. Имат нужда от партньор, който да ги уважава, закриля, но в никакъв случай да не ги ограничава и да не им отнема свободата. Най-подходящи за връзка са Лъв, Стрелец и Водолей. С Овена ще имат бурна страст в началото, но само това. С Близнаци и Телец ще им е трудно, но не и невъзможно. Пълен ужас ще е връзката с Риби, Дева и Скорпион.
 
Скорпионите са чувствени, мистериозни и страстни, но не са хапка за всеки. Имат нужда от партньор, който да им се отдаде изцяло. Ревниви са и е излишно да ги поставяте в такава ситуация. Чудесна ще бъде връзката им с Рак, Риби и Козирог. С повечко усилия и търпение, може и с Лъв да се получи. Страстна връзка с Телец, но само до там.В никакъв случай не бива да започват отношения с друг Скорпион, Овен и Водолей.
 
Стрелците са по-философски настроени. Това не им пречи да са палави, когато става въпрос за флирт и секс. Обичат тръпката и разнообразието. Това е и причината понякога леко да кръшнат от "правия път". Пасват си чудесно с Овен, Лъв и Везни. Несполучлива ще е връзката с Козирог, Телец, Риби. Има шансове за добри взаимоотношения с Водолей и Близнаци.
 
Най-големите перфекционисти сред всички зодии са Козирозите. Имат високи критерии както в живота, така и в любовта. На тях не са им нужни съвети за връзките им, тъй като когато срещнат подходящия партньор го разпознават веднага. И все пак, щастливи ще бъдат с Телец, Дева и Скорпион. Пълно разочарование ги чака с Близнаци, Стрелец и Лъв. Възможна, но по-сложна ще е връзката с Везни и Водолей.
 
Водолеите са изключително толерантни и социални хора. Понякога могат да са властни и критични към останалите. Обичат разнообразието и развлеченията. Партньорът им трябва да е търпелив и с голямо чувство за хумор. Перфектно си пасват с Везни и Близнаци. Възможна е връзката с Дева и Стрелец. Нещастни отношения ще имат с Овен, Лъв и Скорпион.
 
Рибите са щедри, любвеобилни и романтични натури. Винаги се осланят на емоциите, а не на разума. Трябва да бъдат по-внимателни пред кого се разкриват и кого допускат до себе си.Имат нужда от човек, който разбира и уважава емоциите им и не злоупотребява с добротата им. Пасват идеално с Телец и Рак. Приятна връзка с Козирог и Скорпион. Не бива да се обвързват със Стрелец, Близнаци и Везни.
ключови думи:
брак зодия шанс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април