Знаци, че той си пада по теб

Знаци, че той си пада по теб

Просто следвай езика на тялото му!

 

Играе с косата си

1766602

Както жените, така и мъжете го правят – кокетно си играят с косата си, когато се стараят и искат да изглеждат добре в очите на човека отсреща. Неволно или не, това движение издава както нервност, така и желание да ти се хареса.

Хапе си устните

1766584

Няма какво да увъртаме: сама знаеш, че мъжете правят това, когато си мислят за целувка. Освен това, може би този жест е знак, че твоят човек се притеснява в твое присъствие, което отново е знак, че те харесва.

Гледа те право в очите

1766588

Продължителният контакт с очите означава както че се опитва да разчете твоя собствен език на тялото, но и че те харесва. Или пък се възхищава на прекрасните ти зелени очи, което и в двата случая е в твоя полза!

Позицията на ръцете

1766605

Интересно е, че според психолози, ако се загледаш добре в това къде си държи ръцете мъжът срещу теб, ще разбереш дали те харесва. Ако те харесва, той ще държи ръцете си на колана, или ще ги държи в джобовете. Специалисти са категорични, че на подсъзнателно ниво мъжът прави това, за да насочи интереса на жената към една определена част от тялото си – точно на кръста.

Не се притеснява да те докосва

1766595

Ако мъжът не се притеснява да те докосва по косата, ръцете или където се сетиш, тогава той със сигурност си пада по теб. Нещо повече, ти дори си преодоляла психологическата бариера между вас, ето защо със сигурност между вас нещата могат да се получат дори по-бързо, отколкото си мислиш!


ключови думи:
мъж знаци той

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май