Звездни момичета със зелена мисия 2

Грижат се за планетата по най-добрия начин
Звездни момичета със зелена мисия 2

Скъпи приятели, предлагаме ви днес отново да надникнем в света на звездите, за да потърсим измежду тях най-големите еко ентусиасти от женски пол (друг път ще си говорим за мъже). Та, без да губим време, нека ви запознаем с още три известни дами, които са готови на всичко за Майката Земя.

Ето тези:

Салма Хайек

Няма спор, че холивудската актриса е наистина адски красива. Освен това, Салма се старае да живее максимално природосъобразно. Ама сериозно! Подкрепя всякакви екологични инициативи – от борбата срещу глобалното затопляне до опазването на водните ресурси на планетата.

И, ако това ви звучи недостатъчно, нека добавим още, че красавицата има дом, екипиран със соларни панели и шофира хибриден автомобил. 

Три пъти "ура" за мадам Хайек!

justjared

Миранда Кер

За никого не е тайна, че супермоделът на модния бранд Victoria’s Secret също е голям еко фен. Най-прясното доказателство е, че преди известно време красавицата пусна собствена козметична линия органични продукти – KORA. Това обяснява защо в различни интервюта непрекъснато съветва жените как да се поддържат натурално красиви.

На всичкото отгоре предпочита да кара колело, вместо да шофира, и даже отглежда зеленчуци в домашни условия. И още: старае се да се облича в дрехи, изработени преобладаващо от рециклирани материали. 

Хейдън Пенетиер

Сладката Пенетиер стана особено популярна след участието си във фантастичния сериал "Heroes” и бързо спечели любовта на милиони тийнейджъри по цял свят.

Но малко от почитателите ѝ знаят, че сладураната е върл природозащитник и активист. Не е случайно, че американската зелена организация Humane Society ѝ връчи специална награда за многобройните ѝ дела, свързани с грижата към животните.

Като оставим настрана това, важно е да се отбележи, че, когато пазарува, Хейдън слага закупените продукти в платнена торбичка ;) Браво! 

justjared

Е, видяхте, че звездите са еко, а вие: дали сте такива? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април