Звездни летни момчета

Със страхотни тела...
Звездни летни момчета

Скъпи дами, не се сърдете на приятелите си, че, докато сте заедно на плажа, зяпат чужди мадами. Хм. Не го правят нарочно, просто им идва отвътре :)

Та, вместо да се мръщите, разходете поглед наоколо. Истината е, че вашите очи също имат право да гледат. Иначе, нямаше да е справедливо, нали разбирате...

А за да ви мотивираме да му отпуснете края, ще си позволим да ви изкушим визуално с няколко секси мъжаги, които определено имат какво да покажат под дрехите.

Както ще се уверите, въпросните звездни познайници са горди собственици на мускулести и добре оформени тела. Иначе казано, ще е истинско престъпление, ако не им се порадвате, макар и на снимка.

Започваме с...

Джо Манганиело

Актьорът, когото наскоро гледахме в ролята на стриптийзьор в американската лента "Вълшебният Майк", определено заслужава вашето внимание. Със своя италиано-американски произход, чаровникът е истински магнит за женски погледи. И много добре знае това ;)

Джо спортува от дете, а в гимназията сериозно се занимава с футбол (бил е капитан на отбор). След серия от контузии обаче, се отказва от мечтата си да стане велик футболист и открива друго призвание - в киното и театъра.

Това обаче не означава, че преустановява спортните занимания. Напротив. През целия си съзнателен живот тренира усилено, занимава се с бокс, с кеч и даже някога е бил бодигард. Заради страхотното си тяло, многократно е обявяван за най-секси мъж в различни класации на престижни издания.

Без повече приказки, нека ви представим Вълшебния Джо:

justjared

Колин Фарел

Уф, да. Признаваме си, че мистър Фарел изобщо не ни впечатлява с актьорския си талант. Друго е. Да, мачото има страхотно тяло, което, разбира се, не се срамува да показва.

36-годишният ирландец си пада по фитнеса и признава, че през последно време доста често посещава залата. Личи си, а?

justjared

Келан Луц

Лятото дойде и синеокият Луц побърза да свали дрехите, за да покаже мускулите си. Вече сме ви казвали как поддържа тялото си той (влезте тук, ако сте забравили), затова сега просто ще ви оставим да го погледате. 

justjared

Е, не губете време в безсмислени семейни дискусии на плажа. Забавлявайте се! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май