Звездите и техните близнаци

"Двойниците" на известните не са по-малко успешни
Звездите и техните близнаци

Признавам си, че за човек като мен, който може да се похвали с "дублетна форма", темата за близнаците е изключително интересна. През годините разбрах, че да си имаш двойник е наистина вълшебен дар от природата. В тази ситуация се изправяш и пред редица предизвикателства, разбира се. Например, често се случва да се сравнявам със сестра си (тя с мен - също), да се догонваме и изпреварваме в разни работи, да се конкурираме за всяко нещо, но винаги и само в градивно отношение.

Споделям мнението, че един за друг близнаците могат да си бъдат същински мотивационни машинки - да се надъхват и вдъхновяват взаимно по пътя към успеха и щастието. Така, както, например, правят няколко звездни познайници и техните "клонинги".

Знаехте ли, например, че канадската изпълнителка Аланис Морисет може да се похвали с брат-близнак? Ето, вече знаете. Той се казва Уейд Морисет и е само 12 минути по-малък от сестра си. Очевидно обаче тази, макар и незначителна, преднина на Аланис го е накарала да се потруди яко през живота и да я догони по успехи. Уайд също е музикант, има три издадени албума, и в същото време е йога терапевт и писател (ето откъде идва увлечението на изпълнителката по древната индийска система).

Преди няколко години мистър Морисет предприема голямо пътуване в Индия, което оставя траен отпечатък в съществуването му. Днес той продължава да създава музика и да пише - най-вече върху темите за медитацията и йога.

Скарлет Йохансон също си има мъжка "дублетна форма". Неговото име е Хънтър и отново е по-млад, този път само с три минути, от сестра си. Малко известен е фактът, че и Скарлет, и Хънтър участват в далечната лента "Manny & Lo" (1996-та). Няма две мнения по въпроса - и двамата са красиви и талантливи.

Прекрасната Жизел Бюндхен е следващата звезда с бонус-близначка. Същата се казва Патрисия и въпреки че съвсем не прилича на Жизел, също е голяма красавица. Освен нея, бразилският супермодел има още 4 сестри или както е казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повече.

Като цяло, роднините на холивудските знаменитости избягват светлините на прожекторите, а близнакът на Вин Дизел - Пол, буквално ги отрича. Това е причината да не съществува налична негова снимка в интернет пространството. Самият Вин е споделял, че няма представа кой е биологичният му баща, така че не е ясно колко още Дизеловци има по-широкия свят :) 

Говори се обаче, че именно Пол е надъхал брат си да се посвети на актьорска кариера. Като тийнейджъри двамата нахлули в ню йоркския театър "Theater for the New City" с цел вандализъм, не за нещо друго. Ама взело, че им харесало вътре и решили да се пробват като актьори, влагайки младежката си енергия в нещо по-градивно.

Интересни истории, нали? Не се колебайте да споделите и вашата, в случай, че "разполагате" с двойник. 

ключови думи:
близнаци звезди

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май