За 5 минути можем да разберем дали той ни изневерява

За 5 минути можем да разберем дали той ни изневерява

Колко време е необходимо за една жена да осъзнае, че той или тя й изневерява. Някои от нас предпочитат да обърнат поглед страни, други искат да знаят.

Е, възможно е. Необходими са пет минути. Няма време за губене. Колкото и любовта да ни прави слепи, в един или друг момент, е добре да свалим розовите очила и да съзрем истина, грозно-красивата реалност, която определя живота ни. Верни на себе си, ние – силните жени открихме начин как да разберем дали той или тя ни изневерява.

1839285

Пет минути са достатъчни според учените от Университета Бригъм Йънг, които след осъществено проучване, установиха метод - "радар за изневяра” - който позволява да доложим невярността на интимния партньор. Да, необходими са няколко минути, за да разберем дали някой нарушава законите на любовта. В рамките на социалния експеримент, 51 двойки са били поканени да попълнят анкета, отнасяща се за изневярата. След това всяка една от тях е била заснета на видео как рисува...

Единият от партньорите е трябвало да напътства другия какво да изобрази, докато той е със затворени очи. Впоследствие видетата са били представени на шест непознати, които са имали за задача да преценят дали партньорите са верни един на друг или не.

Въз основа на видяното от тях, журито, до голяма степен, е разпознало тези, които лъжат половинката си. Но изследването не свършва с това, същите учени съставили втора група от 43 двойки, подложени на същия тест, чиито събрани материали са били проследени от други 5 външни лица. Отново резултатите и "съвпаденията” са впечатляващи. Естествено всичко това подлежи на задълбочен анализ, но въпреки всичко осъзнаваме, че езикът на тялото говори повече, отколкото си мислим.


ключови думи:
изневяра той

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април