Животът без ютия: възможен!

Да, бе, наистина ...
Животът без ютия: възможен!

Знаете ли какво е да разполагате с две ютии вкъщи и нито една от тях да не работи :) Е, казвам ви - кофти тръпка е. За щастие, животът без гладещия атрибут е възможен. Донякъде. Следващите алтернативи на ютията категорично доказват въпросното твърдение.

Сешоар - разбира се, че основното му предназначение си остава грижата за косата. Но същият върши отлична работа и в измачкани ситуации. Просто леко навлажнете дрехите, които искате да изгладите. Омекотете плата с ръце и после "издухайте" гънките с топла струя въздух. Ще се получи, обещавам.

Спрей - напълнете срей бутилка с вода. Метнете дрехите си на простора, на слънце. Сега напръскайте местата по облеклото си, които не ви се струват "окей" . Влагата бързо ще ги вкара в правия път, а слънчо ще изсуши любимите ви блузи и панталони.

Топъл душ - този метод съм ви го споменавала вече, ползвате ли го и върши ли ви работа, м?

Пресата за коса - популярният уред за оформяне на гривата, така или иначе, няма кой знае колко добра репутация. Затова пък може да се превърне в чуден заместител на ютията. Тук е важно пресата да не се включва на твърде висока температура и да не се задържа продължително време върху плата. Наистина, "гладенето" по този начин може да бъде супер изнервящо и трудоемко, но става.

Влажна кърпа - поставете я върху измачканите си дрехи и натиснете с ръце хубавичко отгоре. Задръжте за известно време. Туй то. Би трябвало да сте елиминирали гънките, ако не на 100%, то поне голяма част от тях.

1167941FreePeopleBlog

Както са казали старите хора, от опит глава не боли. Доверете се на тези решения в случай на нужда, може би няма да останете разочаровани. 

ключови думи:
душ ютия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май