Ето какво ще ни донесе късмет в годината на Огнения петел

Ето какво ще ни донесе късмет в годината на Огнения петел

Само преди няколко дни настъпи и китайската нова година. Така вече сме в период, покровителстван от Огнения петел, което според астроложката Алена ще даде добър шанс за човечеството. За да имаме успехи обаче, е добре да носим дрехи с ярки цветове. За предпочитане са жълтото, тревисто зеленото и оранжевото.

Тъй като елементът на Китайската 2017 година е червено, не използвайте този цвят в облеклото и аксесоарите. Червените камъни като рубин, гранит и розов топаз също е добре да бъдат избягвани. Вместо това е добре да се спрете на цветове, които се съчетават с червеното и огнения елемент. Земните цветове като кафяво и жълто са най-подходящи за всички 12 знака на китайския зодиак.

Китайската Нова 2017 година е годината на Червения огнен петел. Започва от 28 януари 2017 и продължава чак до 15 февруари 2018. Това е годината, в която ще трябва да работите усърдно и да бъдете търпеливи в постигането на целите си. Червеният петел е управляван от огнен елемент и това е година на Ин. Може да се каже, че е започнало време, което трябва да бъде прекарвано в усамотение и хармония с приятелите и семейството.

Кои са късметлийските числа, цветове, камъни, елементи, цветя и билки можете да проверите на страницата на iNews.bg.

ключови думи:
Китайска Нова година

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април