Годишен хороскоп за всяка зодия на астролога Силва Дончева

Годишен хороскоп за всяка зодия на астролога Силва Дончева

ОВЕН

За зодия Овен втората половина на 2024 г. ще е много успешна в сферата на търговията, комуникациите, пътуванията и образованието. Овенът може да се разгърне и да прояви своята творческа и инициативна природа. Родените в последните два дни от зодията – 19 и 20 април, обаче ще усетят леко напрегнатото влияние на Плутон.

ТЕЛЕЦ

През 2024 г. година зодия Телец се намира в по-сложна ситуация. Родените след 11-12 май са под влиянието на Уран. Те ще започнат нови проекти и връзки, ще имат нови познанства и ще се възползват от нови начини да изкарат пари. Останалите от зодията попадат в статуквото. Те не трябва да променят нищо, а да доизграждат и усъвършенстват онова, което вече имат. Причината – то все още ще им носи финансови ползи и ще бъде доста успешно.

БЛИЗНАЦИ

Родените в периода от 21 май до 5 юни са под въздействието на Юпитер. Те ще имат динамична година, изпълнена с пътувания, учене, работа. Всичко това обаче може да им донесе повече нервни ситуации. Нови идеи и перспективи се очертават за тези представители на знака. Родените между 16 и 20 юни са в много по-сложна ситуация. Те трябва да внимават да не бъдат излъгани и да не загубят пари. Не бива да бъдат инертни и трябва да са бдителни за връзките и здравето си. Некомфортно ще се чувстват и родените между 5 и 15 юни.

РАК

При зодия Рак нещата са по-спокойни. Родените под този знак не трябва да поемат нови задачи, а да доизграждат това, което вече имат. До май - юни всички представители на Рака ще са добре финансово и може да се разгърнат сериозно в много материален план. Възможни са сделки с имоти. Родените в първата декада на юли ще имат успехи през цялата година – материални и професионални. Изключение правят само родените на 21 и 22 юли. Те трябва да внимават. При тях има опозиция с Плутон и това може да им донесе здравословни проблеми, конфликти и измами.

ЛЪВ

Лъвовете са в много сложна ситуация. Родените на 23 и 24 юли ще се срещнат с Плутон и ще са под влиянието на транзита, който прави планетата, влизайки в знака на Водолей за следващите 20 години. Лъвовете може да се окажат излъгани, да има разочарования в любовен план, да не се чувстват добре здравословно и да проявяват склонност към депресивни състояния. За да се измъкнат от подобни ситуации, представителите на зодията трябва да действат. Влизането на Юпитер в Близнаци през май ще помогне с нови идеи и перспективи  на юлските Лъвове и родените в началото на август. Родените в периода след 11 август (до 17-и) са на пътя на Уран. Това може да се окаже проблем за здравето, връзките и приятелствата им и не на последно място - да им донесе финансови загуби.

ДЕВА

При Девите нещата са свързани с влиянието на Сатурн. Особено за родените между 30 август и 10 септември - през цялата година и най-вече през август те ще чувстват напрежение. Това може да доведе и до здравословни проблеми. Ще се сблъскат и с неуспехи  в професионален план, може да бъдат излъгани и да отпадне планиран от тях договор. Всички представители на знака ги очаква година на хаос и много работа. Ако успеят да свършат повечето си задачи до края на май, ще избегнат подобна сложна ситуация.

ВЕЗНИ

2024 г. е най-успешна за Везните, особено в периода след юни. Родените през септември и до 6 октомври представители на зодията ще бъдат в добра динамика и ще им върви във всичко - договори, пътувания, връзки, отношения. Повишено внимание трябва да проявят родените за края на Везни - 19 - 21 октомври. Те продължават да са на пътя на Плутон.

СКОРПИОН

Пред Скорпионите се очертават нови предизвикателства. Трябва да проявят повишено внимание към здравето си. Марс в близост до Слънцето говори за опасност от инциденти и възпалителни процеси. Представителите на тази зодия трябва да бъдат бдителни и за финансите и да се пазят от загуби на пари. Родените след 12 ноември, заради опозицията на Уран, може да бъдат сериозно изненадани и да станат жертви на приятелски огън и предателства, да отпаднат техни договори и всичко това да има неприятни резултати, свързани с финансите им.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът също ще бъде в малка какафония през 2024 г. Родените в периода между 23 ноември и 6 декември ще усетят силно навлизането на Юпитер. Това е свързано с провалени сделки, объркани търговски операции, проблеми в учебния процес. Родените в последните дни на знака (17 - 21 декември) пък са на пътя на Нептун, което е доста лъжовно по отношение на здравето и финансите. Трябва да внимават с общуването, за да не бъдат излъгани. Има опасност и от прояви на излишна наивност и провалени пътувания.

КОЗИРОГ

Заради Сатурн, който е в Риби, представителите на зодия Козирог са в по-стабилна ситуация, особено родените в периода между 30 декември и 11 януари. Те трябва да се фокусират върху доизграждане на това, което вече имат. Не е желателно да влизат в нови ситуации, защото всичко старо ще им носи голям успех и стабилност. Първата половина на 2024-а е изключително добра за тях. Козирозите, родени в последната декада - от 11 до 20 януари, са хубави аспекти с Уран. Те ще са по-активни и по-добри в приятелствата и връзките и по отношение на финансовите и професионални резултати. Заради Плутон, който през есента ще се върне за последно в Козирог, внимание трябва да проявяват само родените на 19 и 20 януари.

ВОДОЛЕЙ

На 21 януари Плутон влиза във Водолей. Повишено внимание трябва да проявяват родените в първия градус на зодията – 20, 21, 22 януари. Плутон носи приятелски огън, разочарования, а понякога – и проблеми в личен и здравословен план. Т.е. започват бавни процеси с хоризонт две години. От друга страна, след юни, представителите на зодията ще усетят добрите въздействия на Юпитер, който е в Близнаци. Родените между 23 януари и 7 февруари ще жънат успехи и е бъдат в добра кондиция, особено ако се занимават с типичните за Водолей професии – реклама, медии, високи технологии, комуникации, сделки и търговия. Внимание за родените между 9 и 15 февруари: господарят на Водолей – Уран, е в Телец, а това може да донесе проблеми за финансите и здравето им.

РИБИ

Родените между 19 и 21 февруари все още чувстват влиянието на Сатурн, който продължава да е в първите градуси. Под внимание трябва да вземат здравето и професията си. Около 10 март Сатурн ще се изнесе към хората, родени между 1 и 10 март. Те също трябва да бъдат внимателни за здравето си – състоянието на костите и ставите, умора, метаболитни и психически проблеми. Август ще бъде сложен месец за Рибите – трябва да внимават с водата и при пътувания. Юпитер ще стабилизира финансите, но не през цялата година. Заради минаването на Лунните възли през Риби ще се оформят много кармични ситуации. Сложна е ситуацията и за родените в последната декада, през която минава Нептун. Най-силно ще го усетят родените между 16 и 20 март. Това може да провокира здравословни проблеми, затваряне и депресивни състояния.

Източник: НОВА

ключови думи:
зодии Силва дончева

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май