Всички обичат да танцуват 3

И тези тук...
Всички обичат да танцуват 3

Сигурна съм, че ще ви прозвучи като чиста проба мазохизъм, но адски обичам да ме болят крачетата от танцуване :)

Признавам си обаче, че отдавна не съм изпитвала подобна сладостна болка. Но си обещавам (в духа на американските резолюции) да си я причиня съвсем скоро – в новогодишната нощ, разбира се. Даже ви съветвам да направите същото, защото изобщо няма да съжалявате. Хванете ритъма за ръце и се забавлявайте, приятели! Заслужихте го.

А за да ви вдъхновя да го направите, ще ви дам положителния пример на още няколко звездни познайници. Истината е, че те не просто обичат, а могат да танцуват хипер добре. Вижте кои:

Джъстин Тимбърлейк

Сигурна съм, че приятелят ми ще прочете това, но просто не мога да не го напиша: Л-у-д-а с-ъ-м п-о Д-ж-ъ-с-т-и-н! Къдрокосият красавец от бившата банда "N Sync" е наистина много чаровен и има страхотно тяло. Факт.

Освен всичко друго, е многостранно развит талант и е на път да се превърне в новия ми екранен любимец. В новата лента "In time" сладурът е просто неустоим в ролята на лошо момче от гетото, което, въпреки оскъдното време, винаги намира няколко свободни минути за любов. Хитряга ;)

И, да, няма две мнения по въпроса: мистър Тимбърлейк танцува страхотно ;)

Шакира

Никой не може да се движи в ритъм като нея! Хубавата изпълнителката е толкова пластична и гъвкава, че е истинска радост за окото, когато танцува. А тя го прави непрекъснато – на сцената, във видео клиповете си и често – на частни партита, с добри приятели. Порадвайте й се и вие:

Уилоу Смит

Тя е малката принцеса на Уил Смит и Джейда Пинкет и е... просто невероятна. Освен че е взела по много от чара и на двамата си родители (които и без друго са секси на квадрат), Уилоу също е и много талантлива. Чернокожата бобонка пее и се снима в клипове от малка. Да прибавим още, че има собствено разбиране не само за танците, а почти за всяко нещо в живота...

Е, хайде! Звездите кършат снага непрекъснато, да го правим и ние, а? Но не само по празници, а винаги, когато имаме възможност, нали ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май