Всички обичат да танцуват 2

И звездите, да!
Всички обичат да танцуват 2

Излишно е, но нека все пак ви напомним, че отново e петък! Не знаем за вас, но ние сме планирали да правим куп неща през уикенда.

Да, твърде е вероятно да не успеем да ги реализираме всички. Едно от тях обаче със сигурност няма да пропуснем - ще танцуваме! Регетон, танго, меренге! Няма значение на къде ще ни понесат краката. Важното е, че ще бъдем на дансинга отново.

Опитайте и вие. Защото танците са страхотна физическа дейност – съдействат за изгарянето на доста калории и наистина подобряват настроението. А докато се решите, нека ви покажем още няколко звезди, които също обичат да се поклащат в ритъм.

Пинк

Розова и луда, американската поп изпълнителка е истинска денс фурия. В много от шоутата си и редовно във видео клиповете си тя демонстрира завидни танцови умения. Нещо повече: Пинк е известна с акробатичните номера, които редовно изпълнява на сцената, без да се страхува за живота си.

Фен е на хип-хоп културата и често разкършва снага под звуците на този стил - продължава да го прави и след раждането на прекрасното си момченце. Освен с танци обаче, сладураната поддържа форма с бойни изкуства и пилатес.

Риана

Карибското бижу с основание бе обявено за най-секси жена на планетата от сп. "Esquire". Както може да се досетите, Риана поддържа изкусителната си фигура с много усилия, труд и постоянство, под зоркия поглед на своя супер треньор Ари Нунез.

В много интервюта чаровницата признава, че наистина обожава да танцува и редовно го показва на светски събития.

Ъшър

Никой не може да се движи като него! Той е преди всичко танцьор и след това изпълнител, но и двете поприща съчетава с еднакъв успех. Тялото му сякаш е направено от пластилин, подчинява му се и живее друг, отделен, живот...

Очаквайте продължение...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май