В името на ролята: Матю МакКонъхи

Мършав и на чай
В името на ролята: Матю МакКонъхи

Съвсем скоро гледахме Матю МакКонъхи като секси стриптийзьор в лентата "Вълшебният Майк". О, да, насладихме се на перфектното му тяло с добре оформени мускули, ммм! И добре, че го направихме, защото към днешна дата Матю съвсем не прилича на ... себе си.

С шест килограма по-слаб и със задачата да се втали още толкова (че и повече) за ролята в новия си филм, актьорът е плашещо омършавял. В компанията на бременната си съпруга Камила, Матю изглежда абсолютно съсипан, като страдалец ;)

Но има ли избор? Предстоят снимките на The Dallas Buyer’s Club, където сладурът ще трябва да успее да се "намърда" в образа на болния от СПИН Рон Уудръф. Филмът е по-действителен случай, а в женската роля ще имаме удоволствието да видим любимката си Хилари Суонк. Очаква се обещаващата лента да се появи през 2013-та.

За съжаление, нямаме подробна информация за настоящия хранителен режим на мистър МакКонъхи. Стана ясно само, че през последните дни известният мъжага консумира адски много течности и най-вече – чай, за да "стопи" мускулите. Можем да предположим също, че ежедневният му прием на калории чрез храната вероятно е твърде скромен. 

justjared

Само се молим тази рязка промяна в теглото му да не му се отрази зле в здравословно отношение. А пък и повече го харесваме мускулест, нали разбирате!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май