В името на ролята: Ванеса Хъджънс

Зайчето на Дисни подготвя тялото си за нова роля
В името на ролята: Ванеса Хъджънс

Познайте на кой още му предстои да се поти усърдно във фитнес залата през следващите няколко седмици? Точно така. На американската тийн звезда Ванеса Хъджънс ;)

Причината е новият филм, в който ще се снима сладураната, а именно – екшън продукцията Machete Kills. За ваша информация, в лентата на режисьора Робърт Родригес ще имаме удоволствието да гледаме и Лейди Гага, за първи път като актриса. Оу!

Що се отнася до Ванеска, преди броени дни папараците я снимаха да напуска спортен клуб доста уморена след поредната тренировка. Облечена в пуловер с апликация на скелет, госпожица Хъджънс съвсем не е "кожа и кости" обаче :)

justjared

justjared

Но не се съмняваме, че бързо ще успее да влезе във форма. Защото няма да ѝ е за първи път. Ако си спомняте, във филма Gimme Shelter Ванеса демонстрира атлетична и добре оформена фигура + почти 5 килограма отгоре.

Малко по-късно пък, за ролята на проститутка в трилъра The Frozen Ground, ѝ се наложи отново да отслабне драстично. С други думи, телесните трансформации съвсем не са нещо неприсъщо за нея.

Е, може би не са особено здравословни, но... това е една друга тема за размисъл. Ние все пак пожелаваме на Ванеса успех и отиваме да се занимаваме със собствените си фитнес дилеми :)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май