Българка - участничка в укринското тв шоу "Ясновидци" с мрачна прогноза за тази година

Българка - участничка в укринското тв шоу "Ясновидци" с мрачна прогноза за тази година

Марияна Николаева е победител във втория сезон на българското риалити "Ясновидци". Родена е през 1975 г., живее във Варна, омъжена с две деца. Стигна до 4-то място в Украинското международно тв състезание за феномени "Битката на екстрасенсите" (Битва екстрасенсов). Феноменалната дама участва и в редица украински тв проекти, като "Екстрасенси детективи", "Екстрасенси водят разследване" и др.


Тя прогнозира, че 2024 г. ще бъде сравнително спокойна, но ще имаме нова финансова криза. "Това ще доведе до проблеми в банковия и финансовия сектор. След август или септември ще се усети. За щастие, като цяло хората ще имат работа. През лятото ще имаме по-тежки наводнения след внезапни порои. В световен план годината ще е на промени. Ще се опитат да сложат началото, да клонират Европейския съюз с нов такъв икономически съюз между някои държави", коментира Николаева.

Според нея ни грозят и куп природни бедствия, пише "Ретро". "Трусове ще има към есента във Вранча, а през пролетта около март месец в Южна България, по-скоро към Гърция. Но нищо толкова опасно. В съседна Турция продължава земята да се люлее на приливи и отливи. През юни ще има и трус в Черно море. В световен план в Индия им се пише по-силно земетресение, а в Китай – три, едното от които доста опасно", обяснява Николаева.


"Цената на тока ще продължи да върви нагоре. Още следващата година към есента или към края ѝ можем да очакваме 50% ръст на сметките, въпреки че ще се говори само за 10-15%. Реално тази либерализация не може да се случи в бедна България в пълна степен. Токът е насъщен, както въздухът и водата, и ще трябва да се гарантира изцяло или в някаква степен от държавата. Не можем да плащаме цени на тока колкото белгийците например, да не говорим, че и те вече не могат. Плодовете и зеленчуците ще вървят нагоре. Храната, като яйца, мляко, сирене, кашкавал, месо (свинско, телешко, агнешко) – всичко това бавно и постепенно ще върви отново нагоре. Лошото е, че никой не стимулира българския производител. Така крайният му продукт ще се оскъпи много", прогнозира още ясновидката.

За политическата обстановка у нас тя казва: "Ще има един момент, в който правителството аха да падне, но нещо ще се обърне в последния момент в негова полза. Бежанци ще продължат да заливат страната ни в следващите 3 години. Още граници виждам да падат пред нас, което може да е знак, че ще ни пуснат в Шенген и по суша".

 
ключови думи:
Марияна Николаева

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май