Болезнената цена на татуировките

Плащаш различно тук и там
Болезнената цена на татуировките

Много е яко, ама може и да ти писне и след това ще си го носиш цял живот. Ще си го носиш цял живот, ама е много яко, а освен това вече можеш да си го махнеш, ако чак толкова ти е писнало. Е, да, де, ама боли!

Всъщност, въпросът за болката винаги се е навъртал около татуировките. Появяваш се прясно намастилен в отбрано общество и винаги ще ти се лепне някое девойче, което да попита "Болеше ли много?". А аз се надявах, че този въпрос го задават само свалячите, които искат да намекнат на жертвата си, че е красива като паднал ангел. Момент... падналите ангели не бяха ли от лошите?

Както и да е, да преминем към полезната информация. От сайта Tatoos Hurt (татуировките наистина болят, да) взели, че направили много хубава карта на човешкото тяло, която демонстрира потенциалната болезненост на перманентния боди арт в зависимост от зоната, която искате да декорирате с него. Жълтия цвят символизира чувство на раздразнение и прелива през червено до синьо, от което направо може да ти причернее. Сега вече знаете!873799Tatoos Hurt

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май