Беди и неприятности за тези зодии до края на годината

Беди и неприятности за тези зодии до края на годината

Настъпи последният месец от годината, когато всички правим ретроспекции – какво сме направили и постигнали и какво е останало в списъка с несвършени задачи. Астролозите дадоха своите прогнози за месеца на празниците и домашния уют, а най-известният руски астролог Павел Глоба твърди, че втората половина на декември ще бъде истинска катастрофа за две зодии. Ето кои ще се поизпотят:

Близнаци 

Близнаците работиха упорито през цялата година и наградата за труда им все се изплъзваше. Последният месец от годината ще даде възможност на Близнаците да съберат плодовете на труда си и да решат дългосрочните си професионални планове.Въпреки това руският астролог твърди, че декември ще бъде изключително труден месец за тях и че няма да завършат добре 2023 г., особено в бизнес сферата.

Водолей

Късметът ги следва през цялата година, но през декември ще им обърне гръб. Каквото и да искат да завършат, няма да успеят, а напрежението поради несвършени служебни задължения ще бъде огромно. Астрологът ги съветва да отложат всички ангажименти, които могат, защото това е един от най-неблагоприятните астрологични периоди за тях. Все пак ще им се случи нещо хубаво, допълва астрологът. В края на годината в живота им ще влезе човек, който би могъл да им повлияе значително.

Източник: Dama.bg

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май