8 неща, които той крие от вас

8 неща, които той крие от вас

1. Опитът му с връзките преди вас Всички сме имали връзки, в които не сме се държали добре и достатъчно зряло. Все пак всеки човек ни действа по различен начин. Това, че вашият любим не се е държал добре с бившата си приятелка, съвсем не означава, че и с вас ще е така. Затова е много вероятно той да крие от вас истината за предишните си връзки. Разбираемо е, че не бил искал да знаете как преди, когато се е напивал, е скачал да бие всеки, който се е опитвал да се сваля на тогавашната му приятелка. А и знае, че ако ви каже, ще се зачудите: "Защо не е скачал да се бие с никого, заради мен? Не съм ли му достатъчно ценна?"

1786102

2. Гледа много порно Благодарение на интернет за мъжа ви е много лесно да прикрие следите си, след като е гледал порно. Особено ако не иска да разбирате за това. Мастурбирането през 2015 година е като разкриването на убийство през 1832 година – ако няма свидетели, значи не се е случило.

3. Сигурно следи няколко секси профила в Instagram Това е като порното, той просто гледа. Не иска да ви изневери или нарани. Дори е много вероятно той отдавна да е забравил за тези профили и да не ги следи наистина.

4. С колко жени е спал преди вас Нормално е да се тревожите за тази цифра, макар и да осъзнавате, че тя няма нищо общо с вас и отношенията ви с дадения човек. Той е спал с тези жени преди да ви срещне или поне преди да започнете интимната си връзка. Не мислете, че ще се успокоите, ако го попитате за бройката. Напротив, мъжете са чувствителни на тази тема и е много вероятно любимият ви да не каже истината, защото е бил с твърде много или е бил с твърде малко. "Истината е винаги някъде там", но в този случай по-добре не я търсете.

5. Изневерява ви За съжаление, някои мъже много успешно прикриват изневярата си и се отдават на страстни моменти с любовницата си, докато в същото време се прибират при жените си. Често половинките им не разбират, докато виновният не си признае.

1786101

6. Той просто не слуша какво му говорите Не е тайна, че мъжете се уморяват, когато ги засипваме с твърде много думи и в повечето случаи просто не ни слушат, но се опитват да го прикрият, разбира се. Правят го най-често, за да избегнат гнева ни и затова понякога кимат разбиращо без дори да подозират за какво става въпрос.

7. Ревнува ви Никога няма да си признае, защото крие ревността си в дълбока тайна. Но това съвсем не означава, че тя не съществува и че му е безразлично с кого си говорите.

8. Притеснява се на първата ви среща Много мъже се страхуват, че не изглеждат достатъчно готини в началото. Затова е много вероятно, когато му отидете на гости за първи път, той да е скрил някои вещи, които смята, че ще намерите за странни или детински. Най-сигурният начин да имате хубава и пълноценна връзка е да дадете свобода на партньора си, да не го разпитвате твърде много за миналото му и да не го осъждате. Все пак и вие искате същото от него.
1786100

 

 

ключови думи:
крие той

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май