7 неща, които любимият ви от разстояние иска да знаете

7 неща, които любимият ви от разстояние иска да знаете

Едно от най-големите предизвикателства в любовта, които някога можете да изпитате на гърба си, е връзката от разстояние. В такъв момент от живота си се налага да изпитате теста на привързаността, времето и дистанцията, което понякога може да бъде и болезнено. Затова сега ще ви дадем няколко насоки, в които да се съсредоточите, а именно 7-те факта, с които любимият ви би искал да сте запознати.

1. Липсвате му много повече, отколкото изглежда Когато се чувате, той може и да не показва толкова бурни емоции и да не ви казва постоянно колко много му липсвате, но трябва да знаете, че голямото разстояние го измъчва също толкова, колкото и вас. Понякога дори повече.

2. Редките ви срещи не винаги ще бъдат перфектни В така очакваните моменти, когато можете да се видите, той просто иска да сте заедно и нищо повече. Не е нужно да правите специални планове и да се стремите всичко да е безупречно. Любимият ви просто иска да ви види, да ви прегърне и да прекара времето си с вас, защото именно това му е липсвало до момента.

3. Със сигурност ще преживявате и разочарования Поради много причини, зависещи и независещи от вас или него, понякога отношенията ви може да не изглеждат по възможно най-добрия начин. Трябва да бъдете подготвени за това, че той може и да не успее да се прибере за рождения ви ден или годишнината ви. Не се натъжавайте, че посрещате празниците с разговор по Skype.

4. Търпението ще ви се отблагодари Бъдете позитивно настроени, колкото и рядко да имате възможност да се виждате. Представете си колко прекрасно ще бъде, когато се прегърнете и отново сте заедно.

5. Това, че сте далеч един от друг не означава непременно, че той води двоен живот и че се вижда с друга Недоверието и съмненията са най-големият враг на психиката и връзката ви. Трябва да знаете, че ако доверието е важно за една връзка, то за тази от дистанция е още по-важно.

6. Не правете неразумни вложения Не мислете, че е възможно всеки месец да посещавате приятеля си, защото това ще се отрази драматично на финансите ви. Ще бъде много по-разумно от ваша страна, ако вложите парите си в бъдещото ви общо жилище или да направите друга полезна инвестиция, отколкото в постоянни скъпи полети.

7. Секси съобщенията са строго желателни Винаги когато си мислите: "Дали да не му напиша нещо секси?" правилният отговор е "ДА!" Вашият човек винаги ще се зарадва на нещо палаво и в същото време мило.

ключови думи:
човек знае любим

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май