7 начина да привържете един мъж към себе си

7 начина да привържете един мъж към себе си

1761449

1. Бъдете откровени Мъжете не разбират от намеци. Общувайте с партньора, споделяйте с него впечатленията и емоциите си. Особено важно е това в леглото. Ако нещо не ви харесва – кажете си! Не е нужно да стискате зъби, да търпите и да чакате мъжът да се досети сам.

2. Бъдете по-разкрепостени Отпуснете се, позволете на партньора да ви достави удоволствие. Сексът не бива да се превръща в услуга, която му правите. Затвореността в леглото обикновено е предизвикана от утвърдените норми на възпитанието, комплексите по повод външния вид и др. Мъжът усеща това, подсъзнателно се затваря и той и в резултат престава дори да се опитва да ви достави удоволствие, отдръпва се от вас. Това може да доведе както до изневяра, така и приключване на връзката.

3. Не забравяйте да общувате в леглото Тук имаме предвид онези думи, звуци и стонове, които сами напират във вас по време на секс, но които сдържате. Не се срамувайте да изразявате емоциите си. Мъжът ще се опита да ви достави още повече удоволствие, ако получи обратна връзка.

4. Споделяйте емоциите си Мъжете не разбират какво е безпричинна промяна на настроението! Те никога няма да разберат през какъв емоционален спектър ви се налага да преминавате ежедневно. Ако например имате ПМС, предупредете отрано партньора си, разкажете му какво изпитвате в тези дни и как той може да ви помогне. Ще видите, че мъжът далеч не е безчувствено животно, просто има по-различен емоционален свят от вашия.

5. Правилен оргазъм Много е важно да осъзнавате в кой момент трябва да спрете или да забавите темпото. Ако прекъснете фрикциите твърде рано, ще нарушите мъжкия оргазъм, а ако задържите интензивно темпо до последно, ще предизвикате болезнена чувствителност на главичката на члена. Жената може да усети как партньорът сякаш се отдръпва от нея с таза. Гледайте да забавите темпото малко преди този момент.

6. Интересувайте се от предпочитанията на мъжа Дори ако не става дума за нов партньор, периодично питайте какво би искал да получи той от секса този път. Подобно внимание се цени високо. Като цяло мъжете рядко биват питани какво харесват и за какво мечтаят, затова искреният интерес със сигурност ще ви запечата в паметта на партньора и ще ви накара да изпъкнете на фона на предишните му любовници.

7. Благодарете на мъжа за доставеното удоволствие Този важен момент го забравят почти всички жени. За мъжете е много важно да знаят, че оценявате способностите им. След секс кажете, че ви е било приятно, направете дискретен комплимент. Не е нужно да прекалявате с хвалбите – благодарността не бива да се превръща в рутина. Но периодичното напомняне (например веднъж месечно), че цените партньора и сте му благодарни за удоволствието, може да стимулира мъжа за нови подвизи именно във вашето легло.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май