7.07: Вълшебна огледална дата, ето как да сбъднете желанията си

7.07: Вълшебна огледална дата, ето как да сбъднете желанията си

Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с необичайна енергия, която носят и даряват късмет на хората. В такъв ден всеки има възможност да сбъдне мечтата си.

Тези дати обичайно са силно енергийни дни, в които е полезно да се извършват различни ритуали, да се започне нещо ново и ,разбира се, да се изпълнят нашитя най-съкровени желания. Ето защо 7 юли е чудесен ден за поставяне на нови цели и задачи!

В нумерологията седмицата се смята за божествено число, следователно се счита за основното и най-мощното число. Това число е проницателно. То е пазител на тайните и се интересува от духовния свят на човека. 

Тъй като 7 е духовно число, е важно през този ден да се обърнете към вътрешния си свят, да се издигнете над материалното, да слушате гласа на сърцето си. В днешния ден ще се сбъдват само най-искрените ви желания.

Етокакво трябва да правите през днешния ден, за да улесните сбъдването на мечтите си!
Разчитайте на интуицията и мечтите си - На този ден сърцето ви ще ви каже по кой път трябва да се придвижите, за да станете по-щастливи. Още от сутринта ще усетите обичта на хората около вас, бизнес делата ще вървят по-леко и позитивната енергия ще е навсякъде около вас.

Най-важното е желанието ви да бъде нещо наистина постижимо, а не граничещо с научната фантастика. Мечтата ви трябва да бъде нещо, което се постига с работа и малко късмет.  В този ден е хубаво да се отдадете и на успокояващи и приятни занимания - слушането на музика, гледането на филми и телевизионни предавания, четенето на книги, разговорите с близки хора. Вдъхновението идва, ако продължавате да го търсите, пише Една.бг.

ключови думи:
огледална дата

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май