6 добри съвета за необвързани

6 добри съвета за необвързани

1. Не спирайте да излизате

Вярно е, че веднага след раздяла, ни се иска да се откъснем от света и да забравим за съществуването му. Но истината е, че освен да се разведрим, излизанията помагат и в това да открием нов човек. Но запомнете, дискотеките и баровете категорично не са мястото, на което можеш да завържеш сериозен контакт.

2. Не спирайте да се контите

Малко очна линия за дамите и чифт хубави слънчеви очила за кавалерите, не биха навредили на никого. Бъдете такива, каквито сте. Всяка сутрин се събуждайте с желанието да сложите хубави дрехи, да пооправите косата си и широко да се усмихнете.

3. Излезте от мрежата

Социалните мрежи и сайтовете за запознанства категорично не са мястото, на което трябва да се намираш, когато си необвързан. Истинските връзки започват OFFLINE и това да говориш с някого очи в очи... е незаменимо преживяване.

4. Намерете нова среда

Смени фитнеса, запиши се на танци или курс по език. Новата среда и новите запознанства на по-културни места са истинско съкровище. Човек може да се запознае както с най-добрия си приятел за в бъдеще, така и със своята половинка. По този начин хем научавате нещо ново, хем завързвате нови контакти.

1908285

5. Не обръщайте поглед към бившата любов

Щом нещата са приключили, оставете ги в миналото. Знаем колко много сте свикнали с този човек и как всяка минута от ежедневието ви напомня за него - от сутрешната чаша кафе до любимия ви филм, който случайно дават по телевизията. Гледайте в бъдещето, има причина някои хора да са останали в миналото ви.

6. Подредете живота си

Времето след раздяла е времето, което трябва да отделим на себе си. Грешките, които сме допуснали, приоритетите, които сме забравили и мечтите, които сме оставили на заден план. Обърнете се към себе си, разберете причината за случилото се и вижте дали наистина имате нужда от човек до себе си точно в този момент... или нуждата ви е просто навик

ключови думи:
необвързани съвети

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април