5 спорта, които изваяха телата на звездите

И сега може да изваят и вашите
5 спорта, които изваяха телата на звездите

Вярвате ли на известните, когато ви казват, че тези тела са само резултат от добрите им гени? Ако отговорът е  "не", тогава какво чакате? Започвайте с тренировките веднага. Не от утре, не от другата седмица, а веднага. 

За да ви дадем още малко начален тласък, ще ви покажем как изглеждат телата на пет звездни дами, които са се насочили към различен спорт. Е, даваме ви само 5 минути време, за да ги рагледате, после отивайте към залата/корта/стадиона или където пожелаете да спортувате.

Танци

Никол ШерзингерНикол спечели Dancing with the stars Америка, но с това не се изчерпват уменията й в танците. Всички нейни песни са придружени от атрактивни хореографии. Певицата дължи невероятното си тяло на усилените тренировки, които компенсират голямата й любов към шоколада. Заниманията й в залата я поддържат винаги в оптимално добра форма. Вижте още снимки на Никол Шерзингер в нашата галерия.

Йога

Нина Добрев – Българската гордост в Холивуд Нина Добрев е винаги усмихната, лъчезарна и ... с уникална фигура. Нина твърди, че основна заслуга за това има йогата, която тя практикува вече дълги години. Тялото на Добрев наистина е за завиждане, но ние предлагаме малко да му се полюбувате и след това да последвате примера й.

Тенис

Анна Курникова – Знаем, че знаете, че Анна Курникова е бивша професионална тенисистка, но от нейното оттегляне от корта вече минаха десетина години. Анна не е спряла да поддържа форма с любимия си спорт – тенис, а тялото й днес е дори по-впечатляващо, отколкото в активните й спортни години. За снимки на Анна от годините й на корта и от днес, вижте галерията.

Фитнес

Мадона – Кралицата на попа ще стане на 55 години, но явно няма ни най-малко намерение да се отказва от сериозните си занимания в залата. Според някои, не много големи фенове на Мадона, тя е прекалила с тренировките и е направила фигура, която не съответства на идеята за женственост. Дали това е така или не преценете сами, а снимки на Мадона вижте в галерията ни.

Бокс

Адриана Лима – "Най-сексапилната жена в света" - това може да е само супермоделът Адриана Лима. Колкото и да е странно тя поддържа форма с един подчертано мъжки спорт – бокс. Лима не крие привързаността си към този вид физическа тренировка и споделя, че има дни, в които тренира дори по два пъти – сутрин и вечер. 

Следете ни във фейсбук, за да видите и какво спортуват известните мъже, за да са в супер форма.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април