5 глупави и абсурдни знака, че си влюбен

Очевидните признаци всички ги знаем. Но имате ли някои от тези?
5 глупави и абсурдни знака, че си влюбен

Очевидните признаци всички ги знаем. Но имате ли някои от тези?

1. Дори и само две минути заедно си заслужават.

Вашият любим ви се обажда една нощ и ви казва, че не може да говори, но иска да ви каже "здравей". Тези 30 секунди, които прекарвате заедно, ви се струват най-хубавото нещо от всичко, което ви се случва през целия ден. 

2. Той / Тя ви кара да искате да крещите много.

По някаква причина ви е трудно да бъдете спокойни около любимата си. Дори смехът ви е по-гръмогласен, когато двамата сте заедно. Когато имате разногласия, викате, защото го чувствате толкова важно, че трябва да изясните и своята гледна точка. Че има хормонални ефекти от любовта е неоспоримо, но те са донякаде измерими.

3. Времето, което прекарвате заедно, не ви се струва пропиляно.

Има дни, когато и на двама ви, дори не ви се става от леглото. Правили сте секс три пъти за една сутрин просто защото на никой от вас не му се прави нещо друго. Когато хората ви питат какво сте правили през деня, вие казвате "нищо", но се чувствате, като да сте прекарали най-продуктивния ден в целия си живот. 

4. Имате много въпроси към него / нея.

Е, имате много въпроси като цяло: Как работят данъците? Колко време ще отнеме да прекосите Съединените щати? Къде да отидете на профилактичен преглед? Какво ви вдъхновява? Какво трябва да се яде за вечеря? Какво означава нигерийска храна?

Винаги, когато имате въпрос или искате да размишлявате за живота, ще попитате този човек, който вероятно не знае отговора. И все пак, бихте били по-склонни да попитате него, отколкото познат, който наистина ще знае отговора.

5. Всичко ви кара да мислите за него / нея.

Всичко, което се случва в живота ви по някакъв начин се върти около този човек. Aко има дъждовна буря, тя ще ви накара да мислите, "О, човече, той/тя трябва да знае за това", дори и да знаете, че той или тя може също да види дъжда. Вие чувствате нужда да споделяте всяка произволна мисъл с този човек. Всяка песен, която върви в момента, е за него или нея, и ако това не е така, вие си мислите: "Толкова се радвам, че той/тя не ми напомня за тази песен". 

ключови думи:
любов признака

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април