5 важни въпроса за изграждане на по-силна връзка

Попитайте партньора си...
5 важни въпроса за изграждане на по-силна връзка

Връзката е като растението – трябва да се полива всеки ден. И това, че в един момент сте щастливи, не означава, че ще е така завинаги без да полагате усилия. За да имате една стабилна основа с любимия човек е хубаво да му зададете няколко базови въпроса като:

1. Какво мога да направя, за да се чувстваш комфортно и обичан?

Много двойки допускат образуването на пропаст помежду си, защото започват да предполагат разни неща. Винаги е добре да попитате партньора си дали е окей с вашите навици или се налага да промените или добавите нещо в ежедневното си общуване.

2. Как да ти бъда по-голяма подкрепа?

Този въпрос може и да ви изглежда глупав, но всъщност е доста важен. Всеки иска да бъде подкрепян, но хората са различни и тази тяхна нужда се задоволява по различен начин.

3. Има ли нещо в миналото, което те тревожи?

Всякакви притеснения за минали хора и случки могат да отслабят връзката ви. Вместо да погребвате миналото, по-добре ликвидирайте нещата, които биха спънали бъдещето ви.

4. Обичаш ли да те докосвам по този начин?

Без значение дали става въпрос за галене, държане на ръце или по-интимна ласка, важно е партньорът ви да се чувства комфортно и специален, когато е докосван от вас.

5. Доволен ли си от сексуалния ни живот?

Сексът е важен за всяка връзка. За да бъде тя стабилна и силна, трябва и той да е на ниво. Не се притеснявайте да говорите с него по темата. Разговорите водят до градивни действия и може да ви спестят дори изневяра.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври