5 ценни съвета, ако излизате на срещи в края на 30-те

Да бъдем честни, но да не споделяме прекалено
5 ценни съвета, ако излизате на срещи в края на 30-те

Завръщането към срещите в края на 30-те може да изглежда трудно. Вече се чувствате комфортно със самотата си, със своите приятели, с работата и монотонния живот. Намирането на време и полагането на усилия за някой съвсем непознат може да изглежда доста безполезно.

В един момент обаче започва да ви липсва ухажването, компанията и чувството да сте желани. И решавате отново да започнете да излизате по срещи. Притеснявате се обаче, че "правилата" може да са се променили. За да бъдете по-уверени в целия процес, ето някои полезни съвети, които да имате предвид, ако възобновите излизането по срещи в края на 30-те.

1. Бъди себе си

Не се преструвайте и не се опитвайте да впечатлите другия. Бъдете истински. Ако не намерите шегите му смешни, просто не се смейте.

2. Не предполагайте

Ако излизате с този мъж вече няколко месеца, го познавате доста добре. Но не започвайте да предполагате. Попитайте, когато имате някакви съмнения. Ако той не отговори на вашите послания, не се дръжте като тийнейджър и не мислете, че той ви избягва. Попитайте го направо за причината.

3. Нагласете се

След като са били необвързани в продължение на няколко години, жените често свикват с комфортно облекло и обувки. След като се върнете в играта обаче, постарайте се да изглеждате добре. В края на краищата, външната привлекателност е важна на всяка възраст.

4. Не прекалявайте със споделянето

Първо трябва да спечелят доверието ви, преди да споделите детайли от личния си живот. Не е нужно той да знае много. Освен това, мъжете харесват мистериозни жени. Това поддържа техния интерес.

5. Бъдете честни

Ако сте разделени, разведени или самотна майка, не крийте то

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април