3-те зодии, които си играят с чувствата на другите

3-те зодии, които си играят с чувствата на другите

Близнаци

Близнаците са хора, които мислят само за себе си и рядко се вълнуват от чувствата на другите. Техните действия са непредвидими и могат силно да нараняват, защото често не знаят какво искат. Свикнали са да разиграват другите, защото не са сигурни в чувстата си и понякога не се случва нарочно. Те са нерешителни и когато правят крачка напред, след това се връщат две назад. Те могат да запалят пожар в сърцето на някого и след това да си тръгнат без обяснения. Истински коварна зодия, която може да ти разбие сърцето.

1931561

Рак

Раците са добри приятели и роднини, но когато се окажат вашите партньори, тогава може да попаднете в истински кошмар. Всяко действие на Раците им отнема прекалено дълго време. Те хем искат внимание към себе си, хем не искат да предприемат нищо сериозно. Държат вниманието на няколко човека наведнъж и често си играят с чувствата им. Истината е, че съвсем не знаят какво искат и се страхуват от обвързване. Раците са сложни за разбиране и ако искате да ги обичате, пригответе се за дъъъълго чакане.

Дева

Интересът на Девите се разпалва бързо и толкова бързо угасва. Те могат да ви говорят за бъдешето, бързо да се сближат с вас, но съвсем скоро губят интерес. По този начин са разбивали сърцата на много хора и често пъти е било несъзнателно. Флиртуват много и често не влагат нищо в това, но отсрещната страна се влюбва бързо. Девите не обичат да правят сериозни крачки, въпреки че много сладко ги обещават. Внимавайте с тази зодия, може много да ви нарани.

ключови думи:
зодии игра

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април