Как да я поканите на среща

След като вече сте я одобрили на чат
Как да я поканите на среща

Тиндър направи революция в света на срещите. От старта си през 2016 досега мобилното приложение има над 25 милиона потребители, 1,5 млн. от които плащат за това. Изглежда има доста самотни мъже и жени по света и търсенето на сродна душа онлайн става все по-силно. Преди време първо се запознавахме с човека преди да решим дали искаме да излезем на среща с него. Днес моделът е обърнат – предпочитаме първо да си поговорим дистанционно преди да се срещнем очи в очи.

Излизайте с реален човек, а не с човека, когото сте създали чрез телефона си

Започването на връзка изисква много повече от един интересен диалог. В даден момент ще трябва излезете от онлайн пространството и да застанете лице в лице. Казано по друг начин – трябва да я поканите на среща.

И за да не се превърнете в глупак, поканете я така че да не може да ви откаже. Успехът ви е гарантиран, ако следвате тези стъпки:

1. Следете разговора

Инстинктът ще ви покаже кога е време да действате или дали не трябва да изчакате още няколко дни преди да я поканите на среща. Трябва да почувствате човека отсреща преди да пожелаете да се видите.

2. Запознайте се с графика ѝ преди да предложите активности

Не искате да бъдете порязани, само защото тя е заета или извън града въпросната вечер. Запознавайки се с нейния график ще научите и какви са нейните интереси. Ако искате да я заведете на кино – по-добре се запознайте с вкуса ѝ; планирате романтична разходка с пикник – научете дали тя е момиче, което обича да е сред природата.

3. Коментирайте различни теми

Ако имате интерес към еднакви теми, това е лесен начин да предложите среща. Например: обичате изкуството и знаете, че в близките дни има интересна пиеса или изложба. Тя си пада по конкретен стил музика, а вие знаете за концерт/участие на банда, която ще ѝ допадне.

4. Четете внимателно

Има голям шанс тя да ви подскаже кога е готова за среща и дори да ви насърчи да я поканите като вкарва различни фрази от сорта на ... колко много ѝ се иска да гледа това или да се разходи еди-къде си и т. н.

5. Не се страхувайте, действайте

Ако не я попитате, среща няма да има. Като вземете предвид горните точки със сигурност ще ви се отвори възможност да я поканите, така че когато моментът настъпи, не се колебайте.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври