Ясните признаци, че не сте готови за връзка

В кои области трябва да поработите над себе си
Ясните признаци, че не сте готови за връзка

Да желаете да имате истинска, сериозна връзка, и да сте наистина готови за такава, са две съвсем различни неща.

Понякога може да бъде много трудно второто да се прецени, тъй като това предполага да се вгледате истински в своите убеждения, нагласи и поведение и да ги оцените честно и безпристрастно.

Как да разберете дали сте готови за връзка, преди да започнете такава с грешния човек и с правилния, но в грешното време? Предлагаме някои от сигурните признаци, че все още не е време за сериозна връзка.

1. Нуждаете се от мъж, за да бъдете щастливи

Чувствате се нещастни, ако нямате половинка до себе си. Ако сте поканени на парти или някакво събитие и нямате партньор, с когото да отидете, си измисляте оправдание и оставате вкъщи да се самосъжалявате, защото сте "толкова самотни".

Открийте онова, което ви прави щастливи и което не е свързано с обвързване. След това намерете някого, с когото да го споделите.

2. Търсите някого, който да ви спаси

Ако вътрешният ви диалог включва размисли като "Защо съм толкова несигурна понякога?" или "При мен всичко е объркано", тогава трябва да намерите начин да се справите с тези свои проблеми, преди да се обвържете.

В противен случай ще привлечете мъж, който има подобни на вашите проблеми, а резултатът няма да бъде особено приятен и за двама ви.

3. Търсите някого, който да ви допълва

Цялата идея с "ти ме допълваш" звучи много романтично, но ако не чувствате себе си като завършена и цялостна личност, ще се окажете в нефункционална връзка, в която имате основно изисквания.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври