Топ 10 ангелски майки с божествени тела

И най-популярните супермодели бутат колички
Топ 10 ангелски майки с божествени тела

Имената на супермоделите на Victoria's Secret по една или друга причина често присъстват из огромно количество медии, които нямат нищо общо с модата или с тенденциите при дамското бельо.

Свикнали сме да възприемаме тази строга селекция първокласни жени като едни идеализирани създания, изчистени от несъвършенства, чиято фундаментална цел е да блестят с перфектните си тела. Хората обаче рядко си дават сметка, че голяма част от красавиците, които карат мъжките сърца да бият учестено, а женските да се свиват от завист, са и майки.

Всъщност, всички най-известни модели на прочутия лейбъл могат да се похвалят с дечица, като някои от тях си имат вече цял куп! Този факт поражда доста разгорещени полемики около телата на родилите жени.

Едни ги приветстват за перфектната форма, която са постигнали дори и след едно-две или няколко раждания.

Други пък критикуват бруталните мерки, които моделките обикновено взимат, за да запазят своя храм и източник на средства и слава. Но и едните, и другите са безкомпромисни, че тези майки визуално нямат грешка, а изразът "майка за милиони" тук приема един доста по различен нюанс. Но, стига с разсъжденията. Предлагаме ви да влезете в галерията и да се запознаете с десетте най-горещи ангели-майки.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 19.07.2012 | 11:33
    "Първокласни жени"? - Една жена само тяло ли е или?

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април