Секси звездни мацки по бански

Или урок по перфектни форми на плажа от 5 известни дами
Секси звездни мацки по бански

Звездите също имат нужда от почивка, при това в най-тривиалния й вид: на плажа, по бански :) Там обаче всичко е реално – няма специално осветление, армия гримьори или фотошоп майстори. И веднага си личи кой как се грижи за себе си и своето тяло.

Е, ние си имаме фаворити по бански, които държим да споделим с вас. Започваме с 5 известни дами, които са страхотен пример за готина визия на плажа.

Имат приятно тонизирани тела, без да са прекалено атлетични, имат собствен стил, дори по бански, и най-вече притежават онзи сексапил, постигнат с минимални усилия, но действащ безотказно на околните :)

Риана

24-годишната певица е истински парти хищник и цяло лято се забавлява в различни точки на света с приятели. Смени поне 20 плажни визии и всяка подчертаваше по нов начин тялото й. А то е в отлична форма!

justjared

Изглежда Риана се е подготвила добре за горещия сезон, защото хем е запазила женствените си извивки, хем е супер стегната и изваяна. И не пропуска да демонстрира това :)

Освен това летните спортове явно са й любими, защото често играе плажен волейбол, кара бодиборд и водни ски, плува и се гмурка.

justjared

justjared

Камерън Диас

Става на 40 само след 7 дни, но е една от най-атлетичните дами в Холивуд, при това от години.

Камерън очевидно има страхотни гени, но и се старае да поддържа тялото си в отлична форма. Винаги е готова за ролите си, независимо дали става дума за някоя ултра секси блондинка или за екшън мадама, която е готова да срита всеки задник, изпречил й се пред погледа.

justjared

А когато е по бански, си личи, че се отнася много сериозно към тренировките си.

justjared

justjared

Гуен Стефани

Рок-блондинката е на 42 и има 2 деца, но тези два факта изобщо не й личат :) Гуен изглежда перфектно и често казва, че това се дължи на синовете й, с които прекарва цялото си свободно време.

justjared

Всъщност, певицата е имала проблеми с теглото като тийнейджърка и се включила в гимназиалния отбор по плуване, за да ги преодолее. Оттогава тренира редовно и обича всякакви физически занимания. Признава обаче, че игрите с двете й деца са най-любимият й спорт.

justjared

Никол Шерцингер

34-годишната певица наричат неслучайно Дива котка: в движенията й има толкова грация и сексапил, че буквално омагьосват.

justjared

Никол признава, че, за да пее и танцува едновременно, има нужда от сериозни тренировки за издръжливост, сила, гъвкавост и т.н. Затова не пропуска сесии – ходи на фитнес, тренира бойни изкуства, танцува, а през лятото практикува водни спортове.

justjared

Дауцен Крус

На 27 холандката има супер успешна кариера като модел и е част от Ангелите на Victoria's Secret. Миналата година имаше и роля в първия холандски 3D-филм Nova zembla, което може се окаже началото на изявите й като актриса.

justjared

Дауцен спортува от малка – тренира бързо пързаляне с кънки и дори има амбиция да се занимава професионално с това. Бързо става висока на ръст, а и няколко неприятни контузии я отказват от подобна реализация, но тренировките остават част от живота й.

Неотдавна блондинката, заедно със своя персонален треньор, засне серия видеа, в които представи няколко фитнес сесии за различни мускулни групи. Е, резултатът е видим...

justjared

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април