Перфектната жена за всеки мъж според ЗОДИЯТА

Перфектната жена за всеки мъж според ЗОДИЯТА

На Овен 

му допада жена самоуверена, блестяща, енергична и весела. Всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат .


Телец

 харесва жени – умни и разумни. Лекомислените празноглавки го принуждават бързо да се оттегли. 

Близнаци 

е привлечен от жени, спазващи дистанцията. Откровеността е противопоказна – "вашата дълбока" и чиста душа му е съвсем безразлична. 

Рак

обожава тези жени, които са в състояние да решат всичките му проблеми. Или поне основните. С радост ще се остави да направлявате живота му. 

Лъв

обича всичко необичайно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание, е необходимо да демонстрирате своите най-силни качества.

Мъжът Дева

обожава кариеристката. Вашата практичност, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно положение, положително ще повлияят на отношението му към вас. 

Везни 

оценява по достойнство вашата външна красота и общителност. Ако имате изграден авторитет сред колеги, приятели и познати, ако те ви обичат и уважават, то мъжът Везни е за вас. За него е важно чуждото мнение. 

Мъжът Скорпион

не обича слабите жени – това едно на ръка. Също така не понасят и някой да ги наставлява. Затова трябва да се нагодите, да сте силна и изявена, но и тиха и смирена. 

1958353

Стрелец 

не понася интелигентните жени. Те го раздразват. И без тях, той знае какво да прави. Затова простотата(в добрия смисъл) и лекото невежество – за начало това е достатъчно. 

Козирог 

иска неговата половинка, да е най-идеалната на света. Не са достатъчни вашата красота, практичност, уважението от околните. Необходимо е да имате висок социален статус. Колкото повече – толкова по-добре. 

Мъжът Водолей 

цени преди всичко духовната съвместимост. Сходството на интереси се явява важен момент във връзката. 

Риби 

намират очарование в романтичните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от умиление, предизвикат трогателно чувство на привързаност.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни