Любовните предизвикателства на зодиите през АПРИЛ

Любовните предизвикателства на зодиите през АПРИЛ

Овен

Прекалено сте настойчиви и това ще е основният ви проблем през април. Човекът до вас иска малко пространство, а вие не му давате да си поеме дъх. Възможно е агресивните ви действия да имат обратен ефект и да подплашите човека до вас. Отдръпнете се и оставете другия да поеме инициатива.

Телец

Прекалено несигурни сте в себе си и това се отразява на връзката ви. За външния вид, за личните качества и за всичко, за което може да се захванете. Не бъдете толкова самокритични. Човекът до вас е избрал да бъдете заедно, защото харесва това, което сте. Не го разочаровайте и му покажете колко стойностни и интересни хора сте, защото е точно така.

Близнаци

Ревността ще бъде основният ви проблем през месец април. До вашата половинка ще се появи някой, от когото силно ще ревнувате, защото обстоятелствата ще ви изглеждат странни. Не правете от мухата слон и не сривайте доверието, което толкова дълго сте градили. Не правете грозни сцени, защото ще имат сериозни последици.

Рак

Искате да изградите по-сериозни отношения с човека до вас, но той се дърпа и не изглежда да иска нищо задълбочено. Това ще е и основната тема за разговор през април. Не насилвайте нещата, но и не се съгласявайте на безкрайни отлагания във времето. Трябва да поставите ясните си изисквания и ако човекът до вас не ги покрива, да си тръгнете, докато е време.

Лъв

В живота ви ще се появи нова тръпка, която ще ви обърка до краен предел. Не се подавайте на летните изкушения и страсти, защото до себе си имате истински стойностен човек, който е доказал това с времето. Бъдете разумни и отминете създалата се ситуация - те само ще ви навлече купища проблеми.

Дева

Април е месецът, през който ще ви се наложи да избирате с кого да започнете връзка. Ще трябва да изберете между две възможности, а изборът ви ще изглежда невъзможен. Всъщност няма да е толкова трудно. Просто трябва да си припомните какво точно търсите в една дълга и здрава връзка и кой от двата избора ще ви я предостави. Избирайте умно!

Везни

През месец април няма да имате сериозни проблеми в любовния живот, но все пак няма да се размине без нищо. С половинката си ще имате много спорове за битовизми, които ще прераснат в обвинения за стари случки и големи кавги... но само ако не ги спрете в зародиш. Бъдете умни и не се захващайте с безмислени караници.

Скорпион

Няма да имате миг покой... от ревност. Половинката ви е в несигурен период и непрекъснато ще ви рови в телефона и ще търси повод да се скарате. Бъдете разумни и я уверете спокойно, че няма за какво да се притеснява. Ако реагирате остро и започнете скандал, вероятно е той да завърши с раздяла.

Стрелец

Ще се почувствате несигурни във връзката си. Ще се запитате имате ли бъдеще заедно, накъде вървите и все сериозни въпроси. Дайте си няколко дни насаме, без да споделяте притесненията си с половинката ви. След тези няколко дни е възможно всичко да се оправи и отново да се почувствате щастливи и сигурни.

Козирог

Доста настоятелно ще се опитат да провалят връзката си - с клюки и лъжи, на които не бива да се връзвате. Бъдете отбор с половинката си и се борете срещу завистта и злобата. Това е единственият начин да запазите ценната си връзка и да бъдете щастливи, въпреки лъжите, които ще ви наговорят.

Водолей

Ще искате непрекъснати доказателства за това, че любимия все още ви обича така, както ви е обичал в началото. У вас започва да се заражда една несигурност по повод на това, че връзката ви започва да отслабва. Това изобщо не е така, всяка връзка се трансформира с времето и прераства в нещо друго... но не бива да се тревожите, че я изчерпвате.

Риби

Неговата тайна РОМАНТИЧНА фантазия според зодията Трябва да се замислите за сериозни действия. Проблемите при вас този месец ще се изразяват в това, че половинката до вас ще ви намеква, че иска да направите следваща голяма крачка във взаимоотношенията си. Очевидно не сте готови, но помислете дали искате да загубите човека до себе си... поговорете искрено един с друг!


ключови думи:
април любов

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни