Ясните признаци, че не сте готови за връзка

В кои области трябва да поработите над себе си
Ясните признаци, че не сте готови за връзка

Да желаете да имате истинска, сериозна връзка, и да сте наистина готови за такава, са две съвсем различни неща.

Понякога може да бъде много трудно второто да се прецени, тъй като това предполага да се вгледате истински в своите убеждения, нагласи и поведение и да ги оцените честно и безпристрастно.

Как да разберете дали сте готови за връзка, преди да започнете такава с грешния човек и с правилния, но в грешното време? Предлагаме някои от сигурните признаци, че все още не е време за сериозна връзка.

1. Нуждаете се от мъж, за да бъдете щастливи

Чувствате се нещастни, ако нямате половинка до себе си. Ако сте поканени на парти или някакво събитие и нямате партньор, с когото да отидете, си измисляте оправдание и оставате вкъщи да се самосъжалявате, защото сте "толкова самотни".

Открийте онова, което ви прави щастливи и което не е свързано с обвързване. След това намерете някого, с когото да го споделите.

2. Търсите някого, който да ви спаси

Ако вътрешният ви диалог включва размисли като "Защо съм толкова несигурна понякога?" или "При мен всичко е объркано", тогава трябва да намерите начин да се справите с тези свои проблеми, преди да се обвържете.

В противен случай ще привлечете мъж, който има подобни на вашите проблеми, а резултатът няма да бъде особено приятен и за двама ви.

3. Търсите някого, който да ви допълва

Цялата идея с "ти ме допълваш" звучи много романтично, но ако не чувствате себе си като завършена и цялостна личност, ще се окажете в нефункционална връзка, в която имате основно изисквания.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април