Какво мислят жените - секси ли са татусите, пиърсингите и коковете?

Дамите хич не харесват мъже с пиърсинги
Какво мислят жените - секси ли са татусите, пиърсингите и коковете?

Визията не е всичко, но неща като ръкав татуировки или мъжки кок просто не могат да останат незабелязани. Дали те са във ваш плюс или обратното? Отговор дава скорошно проучване на Ellipticalreviews.com, в което своето мнение за татуировките, пиърсингите и мъжките кокове разкриват 2600 пълнолетни жени.

Ако сте съвсем нормално изглеждаш мъж - без татуси, обеци на различни части от тялото и прибрана в кок коса - то няма от какво да се тревожите. 76% от участничките имат позитивна реакция към вас, определяйки ви като земно и обикновено момче.

Когато става въпрос за рисунки по тялото... важна е локацията. Почти 52 % от запитаните дами си падат по татуировка тип ръкав. 25 % нямат предпочитания за мястото, а 23 % не са фенове на подобна "украса". Според проучването жените определят мъжете с татуировка тип ръкав за честни и мили, но и някак застрашителни.

Ако сте поставили мастило под каквато и да е форма на лицето си, нивото ви на привлекателност спрямо срещуположния пол спада рязко. Повече от половината запитани имат негативна реакция. Все пак има надежда да си намерите половинка, ако вече сте допуснали подобно нещо. 30 % от жените ги намират атрактивни.

Как стои въпросът с пиърсингите? Май е по-добре да ги свалите.

48 % от участничките в проучването не харесват пиърсинг на устната. 61 % са против този на носа, а 50 % не си падат по никакви обеци на ушите.

Уви, дамите не са фенки и на мъжките кокове, макар че сърцеразбивачи като Джаред Лето, Лео Ди Каприо и Крис Хемсуърт не се притесняват от време на време да носят косата си в тази прическа. 51 % от дамите не одобряват мъжкия кок, а едва 23 % го смятат за атрактивен.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април