Звезден фитнес пример: Миранда Кер

Да се поровим набързо в здравословните навици на супермодела
Звезден фитнес пример: Миранда Кер

30-годишната красавица Миранда Кер очевидно е открила тайната на красотата. Мадамата твърди, че снабдява тялото си с хубава храна и с положителни мисли и, че само това ѝ е достатъчно, за да бъде неустоима и в тип-топ форма.

Супермоделът на известния бранд за бельо "Виктория Сикрет" безспорно се опитва да води максимално здравословен и спокоен начин на живот. Въпреки многобройните си професионални и лични ангажименти (нека не забравяме, че е майка на сладко момченце), Миранда успява да поддържа баланса и хармонията в ежедневието си и да се грижи за себе си с постоянство и внимание.

Готиното е, че преди броени дни Кер разкри няколко от собствените си здравословни навици за популярното фитнес издание "Self".

 Да ги видим!  

Преди закуска моделката обикновено консумира чаша топла вода с малко лимонов сок. Продължава с прясно изстискан зелен сок от краставичка, целина, лимон, къдраво зеле и алое вера. Нататък е ясно: следва събуждащ шейк с много и различни съставки, между които: семена чиа, сурово авокадо, годжи бери, свежа кокосова вода и протеин на прах. Въпросната напитка си е нейна измишльотина, затова я нарича гордо "Миксът на Миранда". Както виждате, в този микс присъстват всички по-известни суперхрани.

Почти всеки ден Кер ексфолира тялото си на сухо – процедура, която започва да става все по-популярна отвъд Океана и за която се твърди, че е адски ефективна.

Вкъщи ангелчето на "Виктория Сикрет" се посвещава и на т. нар. фитнес програма PACE Express, която си пуска на DVD. Сесията набляга на интервално трениране и включва движения като напади, клекове, скок-звезда. Готиното е, че никак не е продължителна – само 12 минути (затова именно се наричат експресна), но те са пълноценно запълнени. Отделно, супермоделът често посещава фитнес залата, а през останалото време се старае да бъде максимално физически активна.

Любимата ѝ мантра е: не се страхувай да хапваш, особено ако тренираш редовно. Самата Миранда е страстен кулинар и често приготвя различни здравословни сладкиши. Любими са ѝ един вид мъфини с банан и овесени ядки, с чиято рецепта ще ви запознаем съвсем скоро.

Засега обаче спираме тук, надяваме се, че сме успели да ви убедим, че Кер може да бъде чудесен фитнес пример за подражание. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април