Ето как да го накарате да се влюби във вас втори път!

Ето как да го накарате да се влюби във вас втори път!

1. Не забравяйте, че сте жена, което ви прави неустоима във флирта – използвайте го, съблазнете го, както в началото. Бъдете себе си, но му покажете, че все още има какво ново да открие във вас.

1802079

2. Изненадайте го с някакъв романтичен жест – вечеряили разходка, предразположете го да ви разкаже за деня си. С други думи – за един момент го оставете да бъде център, да сподели какво му тежи, за да бъдете вие тази, която го изслушва и му дава съвет ако е необходимо.

3. Гледайте го в очите и отдайте цялото си същество на момента, когато сте заедно.

4. Припомнете му как е започнало всичко, дори по-добре се опитайте да го подтикнете той да си спомни и да го разкаже.

1802078

5. Подсетете го също за забавни случки от ежедневието ви, от началото на връзката.

1802077

Не забравяйте какво сте постигнали с този човек, през какво сте минали и колко сте си дали взаимно – ако и за миг оставите това на заден план и позволите проблемите да ви завладеят, връзката ви е обречена. В момента, когато любимият стане просто част от пейзажа и той го усети ще прекратите връзката си.

И каквито и трикове да прилагате нищо няма да го върне ако сте показали подобно пренебрежително отношение към него. И това се отнася и до двата пола – бъдете мили с любимия човек, показвайте му чувствата си. Всеки може да има тежък ден, но не правете вашия "най-”. Обичайте човека до себе си, за да не съжалявате за изгубените отношения по-късно

ключови думи:
влюбване накарате

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април