Готова ли си за бебе? Тези пет въпроса ще ти покажат...

Готова ли си за бебе? Тези пет въпроса ще ти покажат...

1. Притескат ли ме обстоятелствата?

Дълга връзка, по-голяма възраст, мнението на околните и това, че всички други вече имат деца. Ако това са признаците, по които съдиш, че и на теб ти е време да станеш майка, значи напълно грешиш. Никой не бива да сравнява живота си с този на другите.

2. Искам ли дете точно от този партньор?

Ще бъде ли добър баща, щастлива ли съм с този човек, мога ли да остана с него до края на живота си... Задайте си тези въпроси и ще разберете дали това е човекът за вас.

1908325
3. Какво бих пожертвала?

Времето си, съня си, лишенията и какво ли още не. Готови ли сте да се откажете от себе си, за да дадете всичко на вашето бебе? Ако все още имате голяма страст за шопинг, пътувания, флиртове и забавления, определено още не ви е време.

4. Имам ли достатъчно пари?

Още преди бебето да се роди на бял свят, родителите често харчат по 2, 3 и дори 4000 лева, за да набавят всичко необходимо за бебето, стаята му и пр. А големите разходи продължават и след това. Имате ли възможност или трябва да спестявате още, за да сте спокойни?

5. А след това....?

Запитайте се какво ще правите след това. Имате ли на кого да го поверите, ще можете ли да разчитате на мъжа до вас, родителите ви ще поемат ли грижите за детето, когато вие не можете? Въпроси, въпроси... толкова много въпроси!

ключови думи:
бебе готови

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април