Феноменът Николета Йорданова от "Ясновидци: Тези признаци показват, че имате магия

Феноменът Николета Йорданова от "Ясновидци: Тези признаци показват, че имате магия

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на участието ѝ в телевизионното риалити "Ясновидци" преди повече от 10 години. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла в либийския затвор медицинската сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи, доказващи способностите ѝ. Към днешна дата тя продължава да оказва помощ на нуждаещи се и признава, че я търсят най-вече за разваляне на черни магии и прокоби. В страницата си в социалната мрежа фейсбук, където Николета е следвана от повече от 20 хиляди души, тя публикува списък на симптомите, които издават, че имаме направена магия или сме жертва на родово проклятие.

Тя е изброила 20 състояния, по които можем да се ориентираме, че над нас виси прокоба. Липса на самочувствие, липса на самоуважение, липса на любов към себе си, липса на доверие към себе си и към околните, безпокойство и стрес, депресия са първите в списъка на Николета Йорданова. Като сигнал за магия могат да се тълкуват още: депресия, страхове, фобии, натрапчиви идеи, непрекъснати загуби на различни предмети, здравословни проблеми, проблеми с психиката, водещи до всякакъв вид дискомфорт. Хранителните разстройства и материалните загуби, постоянната липса на пари и неблагополучията ясновидката от Червен бряг също е категорична, че издават наличието на магия. Трудности при намиране на призванието, непрекъснато лутане между професии, несполучливи интимни връзки и взаимоотношения и невъзможност от отказване от различни зависимости са последните симптоми в списъка ѝ.

"Абсолютно всеки го лови магията. Най-силна е майчината клетва. Когато си агресивен, изкарваш най-много негативна енергия. Тогава човек прави нещо като заклинание, без дори да го осъзнава – да ти се случи това и това... И другият, ако го гледа в очите, веднага го хваща. Ще мине време и тези неща наистина ще се случат", коментира феноменът от Червен бряг. Тя съветва да не гледаме злонамерени хора в очите, а да бягаме далеч и с гръб, за да не ни хващат клетвите им. "Представяш си, че зад теб има огледало. За да може клетвите да не те стигнат теб, а да се върнат при този, който ги изрича", допълва още ясновидката. "Хубаво е човек да посещава понякога психолог, да си прави мантри, да прочиства съзнанието си и да пие много вода. Когато има проблем, влизайки в тоалетната, да мисли за него, за да го изхвърли", съветва още Йорданова.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май