Събудете летните емоции – 2

Просто е
Събудете летните емоции – 2

Надяваме се, че в първа част ви зарадвахме с чудесната новина, че зимата може изведнъж да стане... лято. Не ви е нужна магия обаче, а само няколко добри идеи, за да събудите заспалите "летни" емоции. Пробвайте така...

Фитнес на открито

Точно сега смятате за редно да спортувате най-вече в залата и няма да се опитваме да ви убеждаваме в противното. Обаче ако все пак температурите не са застрашително паднали под нулата, защо не си позволите една освежаваща тренировка навън?

Любимото ви тичане в парка, на което обикновено се отдавате през слънчевите, летни дни, е възможно дори сега, разбира се: при добра екипировка. Не пренебрегвайте значението на задължителната загрявка и пробвайте бързо ходене преди самото бягане.

Ставайте рано

Окъпаната в слънце лятна сутрин ви приканва да станете бързо от леглото и да започнете деня си. Е, през зимата събуждането често се превръща в приключение. Съгласни сме, че топлото легло е доста по-примамлива алтернатива пред тази да потънете в сняг до коленете още от началото на седмицата, но не бива да се успивате въпреки всичко.

Тялото ви обича да става и да си ляга по едно и също време, независимо от сезона и настроенията ви. (Тук може да намерите няколко забавни съвета за ранно събуждане.)

Очаквайте продължение...

ключови думи:
емоции лято фитнес

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май