Супер зони за релакс на няколко летища по света

В тях почивката преди излитане е повече от възможна
Супер зони за релакс на няколко летища по света

Съгласете се, че понякога пътуването със самолет може да се превърне в истинско мъчение, особено ако се проточи повече време от желаното. Безспорно обаче, най-непоносимо е изморителното чакане на летището преди самия полет. Освен, че е досадно, само по себе си, то може да бъде и адски некомфортно. За щастие, голяма част от летищата по света са предвидили за пътниците специални местенца за почивка, където всеки може да се отпусне, да почете и дори да поспи, в зависимост от времето, с което разполага.

Международното летище в Дубай, например, си има Snoozecube малки стаички, идеални за релакс намерения. Интериорът им е семпъл и се състои само от легло с меки завивки и телевизор. Стените са облепени с тапети, вдъхновени от природата, а цялостната атмосфера е успокояваща и приятна. Цената за един час престой започва от 16 долара, а бонусът е безплатната интернет връзка.

1094466Snoozecube

На международното летище в Мюнхен също има разположени подобни кабини. Отвън, те са решени в свеж и приканващ цвят, а вътре също са спретнати и уютни. Освен легло, тук има и кът, пригоден за работа. Така, докато чака да отлети, човек може да почине и, едновременно с това, да отметне неотложните задачи.

Международното летище "Индира Ганди" в Делхи не остава назад в осигуряването на комфорт на своите посетители и им предлага Snooze at My Space. Това са уединени помещения, които, за скромната цена от 10 долара, осигуряват всичко необходимо за една качествена почивка и развлечение. Екипирани са с телевизор и безплатна интернет връзка. Какво му трябва още на човек, а?

Спираме с изброяването на "летящите" релакс зони сега, но скоро обещаваме да попълним списъка с още няколко, по-атрактивни и интересни. 

Ще се радваме, ако споделите впечатленията си за споменатите по-горе стаи, в случай, че някога сте почивали в тях :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април