Сладко настроение в офиса

Направо шоколадово!
Сладко настроение в офиса

Има дни, в които сякаш целият свят пропада под краката ти и дори не можеш да повярваш, че ти си този, който лети към към ада :) Е, едва ли е чак толкова лошо, колкото го описах, но чувството за безнадежност си го има.

Ей такава беше миналата сряда за мен и Алекс от съседния сайт Sportuvai.bg. За да разберете какво имам предвид, прилагам снимков материал:

1020047Александра Цанкова/Sportuvai.bg

Съгласете се, че такива хубави (и скромни) момичета като нас просто не заслужават да бъдат нещастни. На такова мнение очевидно е бил и един от колегите ни, чието име ще запазим в тайна. Виждайки колко лошо е положението, на него му хрумнало, че може пък да успее да ни развесели. И го направи!

Докато сме били на обяд, той тайничко се промъкнал в стаята ни. Успял да спечели на своя страна една от колежките ни, която обещала да запази анонимността му. И за нула време преобразил скучния ни офис.

Когато се върнахме, открихме, че бюрата ни са покрити с бонбони и сладкишчета. Същите образуваха своеобразна карта, която ни водеше към още по-големи вкусотии – шоколадово яйце и шоколад.

1020045Sportuvai.bg

 1020044Sportuvai.bg

Цялата изненада бе придружена с интересни и смешни стихчета, написани на малки бели листчета. Целта на мисията бе връщане на усмивките на лицата ни и, познайте!, бе абсолютно успешна. Отново прилагам снимков материал:

1020038Александра Цанкова/Sportuvai.bg

И не се подлъгвайте: за щастието ни не е виновен шоколадът. Не. А този хубав жест – да помислиш за другия. Да се опиташ да му помогнеш. Безценен е.

Няма значение дали ще създадете шоколадово или морско настроение в офиса, важното е да го създавате по-често и от сърце :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април